Νίκος Μουτσινάς: δεν είναι του γούστου του (πια) η Σπυροπούλου!

Άλλα έκανε όταν ήταν στον Alpha και… άλλα λέει τώρα που έφυγε

Νίκος Μουτσινάς: δεν είναι του γούστου του (πια) η Σπυροπούλου!

​Καλέεεεε; Πώς δεν ζαλίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς από την κωλοτούμπα; Δεν είναι του γούστου του η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέει ο ηθοποιός, που μέχρι να αποχωρήσει από τον Alpha την… αποθέωνε και έκανε δημόσιες εμφανίσεις μαζί της!

«H Kωνσταντίνα προσπαθεί. Εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί… με τους τρόπους της», είπε ο Νίκος στο «Πρωινό» και, όταν κλήθηκε να την αξιολογήσει ως παρουσιάστρια, είπε -τρεις φορές, μάλιστα- «δεν είναι στο γούστο μου!».

Ποιοί ακριβώς είναι οι... τρόποι της Κωνσταντίνας δεν μας είπε ο Νίκος. Αλλά για να δεις πόσο... «βράχος» είναι ο ηθοποιός - πρώην παρουσιαστής, θυμίζουμε ότι περασμένο Ιούνιο -οπότε και ήταν ακόμα στον Alpha, όπου η Κωνσταντίνα το έχει κάνει «σπίτι της σπιτάκι ��ης»- είχαν πάει μαζί σε θεατρική πρεμιέρα και πόζαραν αγκαλίτσα, με χαμόγελα πλατιά!

3139_MOYTSINAS_SPIROPOYLOY_25062014 (577x800).jpg

Επίσης, να θυμίσουμε την επίσκεψη της Σπυροπούλου στο «Δέστε Τους» και την ατάκα του Νίκου: «σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας έκανες αυτή τη χαρά και την τιμή, αυτά τα πέντε τηλεοπτικά λεπτά να βρεθούμε μαζί!».

Οι μήνες πέρασαν, ο Νίκος και ο Alpha χώρισαν, τα γούστα άλλαξαν…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top