Η Υρώ Λούπη μιλά για το ρόλο της στον «Όρκο Σιωπής»-Υποδύεται τη «Σοφία»

«Παίζει» την κόρη της Κάτιας Δανδουλάκη η οποία αν και παντρεμένη έχει έρθει πολύ «κοντά» με την κολλητή της

Η Υρώ Λούπη μιλά για το ρόλο της στον «Όρκο Σιωπής»-Υποδύεται τη «Σοφία»

​Για τον ρόλο της στην ολοκαίνουργια, καθημερινή, δραματική σειρά του Star «Όρκος Σιωπής», μίλησε η Υρώ Λούπη.

Το πολυαναμενόμενο σίριαλ, κάνει πρεμιέρα αύριο Κυριακή στις 21:10 με διπλό επεισόδιο, και αναμένεται να σας καθηλώσει στις οθόνες με το σενάριο και το καστ επιτυχημένων ηθοποιών. Στη συνέχεια, θα μεταδίδεται από Τρίτη έως και Παρασκευή, στις 21:00.

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ 2.jpg
Μια εξ΄αυτών, και η Υρώ Λούπη, η οποία υποδύεται την «κόρη» της Κάτιας Δανδουλάκη (Αλεξάνδρα) από τον πρώτο της γάμο.

Μιλώντας για το ρόλο της «Σοφίας», η Υρώ Λούπη λέει:

«Η Σοφία άφησε τη ζωή της, έρμαιο στις αποφάσεις των άλλων και κυρίως της μητέρας της, η οποία πάνω στην ανησυχία της που έβλεπε ότι ήταν ένα ξεχωριστό παιδί με πολλά θέματα, προσπάθησε να την αποκαταστήσει κοινωνικά. Έτσι, την πάντρεψε με τον Σταύρο, έναν άντρα τον οποίο η ίδια δεν αγάπησε ποτέ, και έχουν κάνει μαζί μια κόρη, την Στέλλα. Όμως δεν είναι ευτυχισμένη στο γάμο της, και αυτό την οδήγησε σε ένα μεγάλο αδιέξοδο, με το αλκοόλ να γίνεται το καταφύγιό της».

Η «Σοφία» όπως εξηγεί η Υρώ Λούπη, «λατρεύει το παιδί της. Και μάλιστα, σε μια φράση που λέει συχνά, είναι ότι σε όλη αυτή τη λαίλαπα που ζει, η κύρια έννοια της είναι η Στέλλα. Οι δυο τους είναι πολύ κοντά, τα λένε όλα και της συμπαραστέκεται στο θέμα με τον Άγγελο».

Κολλητή της «Σοφίας», είναι η «Βασιλική» την οποία γνωρίζουμε στην 1η εβδομάδα:

«Είναι φίλες από τα παιδικά τους χρόνια. Με τη Βασιλική, την ενώνουν πολλά πράγματα, ήταν πάντα ένα λιμάνι για την Σοφία και ο άνθρωπος που την ησύχαζε. Όλα της τα προβλήματα τα έλεγε στη Βασιλική, και εκείνη αναλάμβανε να την ξεμπλοκάρει. Φυσικά, η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική, κι αυτό το λέει καθαρά το σενάριο. Η Σοφία ήταν ανέκαθεν διαφορετική και ψαχνόταν στην ζωή της, γι΄αυτό και η μητέρα της φοβήθηκε και την πάντρεψε νωρίς. Είναι ένα θέμα που οι σεναριογράφοι της σειράς ακουμπούν με ιδιαίτερη τρυφερότητα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top