Κώστας Γρίμπιλας: δημιούργησε ίδρυμα στη μνήμη της κόρης του!

Στόχος του να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη

Κώστας Γρίμπιλας: δημιούργησε ίδρυμα στη μνήμη της κόρης του!

​Ένα χρόνο μετά το θάνατο της μόλις εννέα μηνών κόρης του, Κωνσταντίνας - Μαρίας, ο Κώστας Γρίμπιλας τιμά τη μνήμη της δημιουργώντας ένα ίδρυμα με το όνομά της!

Ο δημοσιογράφος, που ζει με την καρδιά του Ντουσόν, του νεαρού που έπεσε νεκρός μετά από επεισόδιο στη Μύκονο, έχασε ξαφνικά τη μονάκριβη κορούλα του, ύστερα από υψηλό πυρετό που ανέβασε και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική. Μάλιστα, παρά το ότι είναι κάτοικος Αυστραλίας συγκλόνισε το πανελλήνιο με την υπόθεσή του.

Μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο Κώστας Γρύμπιλας ανακοίνωσε την δημιουργία του ιδρύματος, που θα βοηθήσει παιδάκια που το έχουν ανάγκη:

«Σας ευχαριστούμε που μας στηρίξατε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε. Είμαστε έτοιμοι να ανταποδώσουμε και με τη στήριξή σας ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Είναι τιμή να σας ενημερώσουμε πως δημιουργήσαμε το ίδρυμα στο όνομα της Κωνσταντίνας Αγγελικής και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τον πρώτο έρανο που θα γίνει για να βοηθήσουμε το Νοσοκομείο Παιδιών στο Σύδνεϋ» έγραψε.

grimpilas.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top