ΔΕΙΤΕ πως είναι σήμερα τα τηλεοπτικά παιδάκια που αγαπήσαμε!

Πόσο άλλαξαν και πού βρίσκονται;

ΔΕΙΤΕ πως είναι σήμερα τα τηλεοπτικά παιδάκια που αγαπήσαμε!

​Ήταν οι μικροί πρωταγωνιστές της οθόνης που όλοι αγαπήσαμε! Ποιος δε θυμάται το μικρό αγόρι που πουλούσε λαχεία στο «Ρετιρέ», τον μικρό γιο της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στο «Είσαι το ταίρι μου», τον Φοίβο από τη σειρά «η Νταντά», αλλά και τη «Μαργαρίτα» τη μικρή κόρη της Λίλας Καφαντάρη στο «Καληνύχτα Μαμά»;

Τα χρόνια πέρασαν και οι μικροί πρωταγωνιστές… μεγάλωσαν:

Ο μικρός λαχειοπώλης που με ζήλο προσπαθούσε να πουλήσει ένα λαχείο στην Χαρούλα Πεπονάκη στην πραγματικότητα ονομάζεται Ερμής Μαλκότσης, είναι 37 ετών και συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική ανεβάζοντας παραστάσεις.

ΡΕΤΙΡΕ.jpg

Ermis_Mesa2.jpg

Ο τηλεοπτικός «Μιλτιάδης» της σειράς «Είσαι το ταίρι μου», που ήξερε φαρσί την προπαίδεια, στην πραγματικότητα λέγεται Παναγιώτης Φι��ιππαίος και η σημερινή του εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση που είχε τότε.

ΦΙΛΙΠ.jpg

Παναγιώτης-Φιλιππαίος-Είσαι-το-ταίρι-μου-2.jpg

Την τεράστια αλλαγή, πάντως, την βλέπουμε στον μικρό «Φοίβο» από την «Νταντά»: ο Βασίλης Καραγιάννης, όχι μόνο μεγάλωσε, αλλά και άλλαξε αρκετά το look του!

ResizerYBIOS3EW.jpg

Φοίβος-Νταντά.jpg

Για το τέλος, αφήσαμε τη μικρή Μαργαρίτα, την τηλεοπτική κόρη της Λίλας Καφαντάρη. Η Αλεξάνδρα Νικολαίδου δεν ξέρουμε αν συνεχίζει την υποκριτική, όμως, με το μόντελινγκ θα μπορούσε άνετα να ασχοληθεί, αφού διαθέτει καλογυμνασμένο σώμα!

αλλλ.jpg


Αλεξάνδρα-Νικολαιδου-2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top