Nαταλία Γερμανού: Εξηγεί γιατί αποχωρεί από τον Ant1-«Δεν μπορούμε να χωρέσουμε όλοι»

Με το ένα πόδι στο Ε η παρουσιάστρια

Nαταλία Γερμανού: Εξηγεί γιατί αποχωρεί από τον Ant1-«Δεν μπορούμε να χωρέσουμε όλοι»

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Άνδρες Έτοιμοι για όλα», στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύντροφός της, Μάριος Ιωάννου, βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού και μίλησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια.

Η παρουσιάστρια άφησε να εννοηθεί ότι αποχωρεί από τον Ant1, αφού όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr το συμβόλαιό της ήταν στον «αέρα», ενώ δεν διέψευσε τα δημοσιεύματα που την θέλουν να πηγαίνει στο Ε.

«Αυτό που θέλω να τονίσω και να πω είναι ότι όταν λέμε θέλω να κάνω μία εκπομπή, που να περνάω καλά, μια εκπομπή που να την ευχαριστιέμαι και να είμαι κάπου με ανθρώπους που με συμπαθούν και συμπαθώ αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ίσχυε πέρυσι ή δεν ίσχυε πρόπερσι ή δεν ίσχυε στον Alpha...» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο ΑΝΤ1 αυτή τη στιγμή έχει πάρα πολλούς και καλούς παρουσιαστές. Ο τηλεοπτικός χώρος είναι συγκεκριμένος. Δεν μπορούμε να χωρέσουμε όλοι αυτή τη στιγμή σε ένα πρόγραμμα. Πιθανόν να χωρέσω κάποια άλλη δεδομένη στιγμή. Αυτή τη στιγμή δεν υπήρχε χώρος. Δεν είναι κακό αυτό. Το αγαπάω πολύ αυτό το κανάλι και θα το βλέπω με πολύ χαρά. Δεν έχω καμία πικρία και κανένα θυμό μέσα μου. Πραγματικά σας το λέω».

Όσον αφορά στο κανάλι Ε, η Ναταλία Γερμανού τόνισε πως «έχουμε άριστες σχέσεις. Δεν θα μπορούσα να μην έχω άριστες σχέσεις με ένα κανάλι το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ και μου φέρθηκε πάρα πολύ καλά. Μπορεί να έχω τα χιλιάδες ελαττώματα στη ζωή μου, η αχαριστία δεν είναι ανάμεσά τους».

Την ίδια ώρα, ερωτηθείσα για την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από τον Alpha αλλά και τις «κακές» γλώσσες που λένε πως οι σχέσεις της με την «βασίλισσα» του Σαββατοκύριακου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν ήταν και οι καλύτερες, η Ναταλία δήλωσε:

«Δεν μπορώ να το σχολιάσω. Δεν είμαι πλέον στο δυναμικό του Alpha. Δεν έχω συνεργαστεί με τη Ζήνα. Με την Κωνσταντίνα έχω συνεργαστεί μια ολόκληρη χρονιά. Δεν ξέρω πως έγινε, γιατί έγινε, τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες. Θα μου επιτρέψτε να το αφήσω ασχολίαστο» ανέφερε ενώ ξεκαθάρισε: «Εγώ δεν αποχώρησα εξαιτίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πάντως. Αυτό μπορώ να σας το βεβαιώσω. Εγώ αποχώρησα γιατί πραγματικά θεώρησα ότι δεν είχα να δώσω κάτι παραπάνω»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top