Λιάγκας για Μενεγάκη: «Αν μου έκανε το ίδιο η Φαίη εγώ θα την έχ*ζα!»

ΔΕΙΤΕ πως σχολίασε την οικογενειακή φώτο της παρουσιάστριας με τον Ματέο και τα παιδιά της

Λιάγκας για Μενεγάκη: «Αν μου έκανε το ίδιο η Φαίη εγώ θα την έχ*ζα!»

​Την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη σχολίασαν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά στο πρωινό, λέγοντας ότι είναι μια πολύ μεγάλη απόφαση αυτή στην ηλικία της, με τον παρουσιαστή να εκφράζει την βεβαιότητα πως Ελένη και Ματέο θα παντρευτούν σίγουρα.

Ωστόσο, αυτό που δεν μπόρεσε να «χωνέψει» ο Γιώργος Λιάγκας, είναι μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη, όπου απεικονίζοταν εκείνη, ο Ματέο Παντζόπουλος, τα τρία της παιδιά και ο αδερφός της, με την παρουσιάστρια να λέει «αυτή είναι η οικογένειά μου».

Untitled.jpg
Αυτό το σχόλιο έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος τόνισε πως «ο πατέρας των παιδιών δεν είναι ο Ματέο αλλά ο Γιάννης Λάτσιος. Οικογένεια, είναι αυτός με τον οποίο έχεις κάνει το παιδί. Αυτή η φωτογραφία σχολιάστηκε από πολλούς πολύ θετικά, και από άλλους πολύ αρνητικά», με την Φαίη να επαυξάνει και να συμπληρώνει, λέγοντας:

«Ο πατέρας του παιδιού είναι ένας, και για μένα χρέος της μητέρας είναι να κρατάει τις ισορροπίες».

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε πως αν του το έκανε κάτι παρόμοι�� η Φαίη θα την έχ*ζε και θα την σκότωνε!

«Εγώ αν ήμουν ο Λάτσιος, δεν θα μου άρεσε αυτή η φωτογραφία. Δηλαδή αν χωρίσω εγώ με τη Φαίη και εκείνη βρει έναν άλλο σύντροφο και ξαφνικά βγάλει φωτογραφία με τα παιδιά μου και έναν άλλο σύντροφο λέγοντας "αυτή είναι η οικογένειά μου", τότε θα πάρω την Φαίη και θα την χέσω! Εγώ θα την σκότωνα την Φαίη, και πιστεύω θα την σκότωνε και ο πατέρας της και η μάνα της! Οικογένεια είναι ο πατέρας. Όλα τα άλλα είναι μ@λ@κιες».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top