Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μιλάμε πια με την Μαρία Ηλιάκη. Αν ήθελα, θα την έπαιρνα τηλέφωνο!»

Πετά το ένα μετά το άλλο τα «καρφιά» για την πρώην «φίλη» και συμπαρουσιάστριά της

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μιλάμε πια με την Μαρία Ηλιάκη. Αν ήθελα, θα την έπαιρνα τηλέφωνο!»

​Όσοι και όσες είχατε απορία για το αν μιλάνε Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος του «Δέστε τους», η δεύτερη έρχεται να σας την λύσει, λέγοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε πια. Μετά το τέλος του "Δέστε τους", δεν ξαναμιλήσαμε. Είναι και δική μου θέση και δική της. Αν ήθελα να μιλήσω στην παρούσα φάση με την Μαρία, θα την είχα πάρει τηλέφωνο. Κάποιες καταστάσεις μας οδήγησαν στο να μην μιλάμε. Δεν θα πω ποιος φταίει, γιατί είναι προσωπικό μας θέμα. Την εκτιμώ και την αγαπώ ως άνθρωπο.Θέλω να είναι καλά και η απόφασή της να κάνει κάτι καινούργιο τηλεοπτικά, εύχομαι να της βγει σε καλό».

7385_MARIA_ILIAKI_KATERINA_KENOYRGIOY_21122012.jpg

Μάλιστα αφήνει και σαφείς αιχμές κατά της πρώην «φίλης», η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις είχε πει πως οι δυο τους μιλάνε:

«Είμαι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και ποτέ δεν έχω κάνει κάποια δήλωση για να κερδίσω την συμπάθεια του κόσμου ή να φανώ καλή. Ο,τι έχω να πω, το λέω έξω από τα δόντια!»

0607_MARIA_ILIAKI_KATERINA_KENOYRGIOY_21122013.jpg
Και αφού ξεκίνησε με τις σπόντες, στο τέλος πέταξε και την «καλύτερη», κρίνοντας την εκπομπή που παρουσιάζει η Μαρία Ηλιάκη στον ΣΚΑΪ, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, πως είναι αντιγραφή:

«Η Μαρία είναι πολύ ταλαντούχα παρουσιάστρια, απλά αυτό που είδα εγώ ήταν ένα Δέστε τους. Το Δέστε τους ήταν ο Νίκος, εγώ, η Μαρία και ο Γιώργος. Δεν υπάρχει πια. Είδα το ίδιο πράγμα σε άλλο κανάλι, με άλλους ανθρώπους. Αυτό δεν θεωρώ ότι ήταν λάθος της Μαρίας, αλλά όσων την συμβούλεψαν να το κάνει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top