Παίκτης ελληνικού ριάλιτι αυνανίστηκε σε απευθείας μετάδοση!

Χαμός από σχόλια - γιατί τον επέκριναν για χρήση ναρκωτικών

Παίκτης ελληνικού ριάλιτι αυνανίστηκε σε απευθείας μετάδοση!

​Ένα άνευ προηγουμένου «πικάντικο» σόου έδωσε σε απευθείας μετάδοση, το πρωί της Τρίτης, γνωστός παίκτης ελληνικού ριάλιτι, που αυνανίστηκε on camera σε γνωστή ιστοσελίδα!

Ο νεαρός στήθηκε μπροστά στην κάμερα του ηλεκτρονικού υπολογιστή γυμνός και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται, ακόμα και με σεξουαλικά βοηθήματα.

2 (1).jpg

Άφωνοι, πάντως, έμειναν όσοι παρακολουθούσαν το «σόου», όταν ο πρωταγωνιστής έδειξε το πρόσωπό του στην κάμερα, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του! Τα όσα έκανε στο Ίντερνετ ο παίκτης του γνωστού ριάλιτι εξαπλώθηκαν αστραπιαία από στόμα σε στόμα, καθώς τα τηλέφωνα πήραν «φωτιά», ενώ έγιναν γνωστά και σε αναγνώστες του star.gr που μας ενημέρωσαν για το περιστατικό.

��ολλοί ήταν εκείνοι που παρακολούθησαν τον νεαρό σε απευθείας μετάδοση και δεν έλειψαν τα σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια. Ωστόσο, υπήρξε και η λυπηρή πλευρά, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν να σταματήσει η μετάδοση και να γίνει αναφορά στην ιστοσελίδα, υποστηρίζοντας ότι ο γνωστός παίκτης ριάλιτι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, την χρήση των οποίων έχει παραδεχθεί και ο ίδιος στο παρελθόν...

2 (2).jpg

Σημειώνουμε ότι η εν λόγω ιστοσελίδα έχει ακριβώς αυτό τον σκοπό και αριθμεί εκατομμύρια χρήστες από διάφορες χώρες του κόσμου. Μάλιστα, εκτός από τα σχόλια, όσοι παρακολουθούν το θέαμα μπορούν να αφήσουν και... χρήματα, ως φιλοδώρημα για τον/την πρωταγωνιστή/στρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top