Αναβλήθηκε η δίκη για την βίλα Μενεγάκη - Λάτσιου

Απουσίασε ξανά από την Ευελπίδων το πρώην ζευγάρι

Αναβλήθηκε η δίκη για την βίλα Μενεγάκη - Λάτσιου

​Παράταση στο δικαστικό θρίλερ για την βίλα των Μελισσίων: Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος δεν εμφανίστηκαν το πρωί της Τρίτης στην Ευελπίδων, με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί!

Η διαμάχη του πρώην ζευγαριού επρόκειτο να εξεταστεί από την Δικαιοσύνη 10η κατά σειρά και η διαδικασία θα γινόταν στην αίθουσα 3 του κτιρίου 4. Ωστόσο, ούτε η παρουσιάστρια, ούτε ο διευθυντής του ΑΝΤ1, έδωσαν το «παρών», όπως είχαν κάνει και στο προηγούμενο δικαστικό τους ραντεβού.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Γιάννης Λάτσιος ζητά να πουληθεί το 1.000 τετραγωνικών σπίτι που απέκτησαν το 2004 και τα χρήματα να μοιραστούν με βάση το αρχικό συμβόλαιο του σπιτιού, δηλαδή 25% σε εκείνον και 75% στην πρώην σύζυγό του, ως αντιστάθμισμα των οικονομικών αξιώσεων που έχει καθώς, όπως υποστηρίζει, η Ελένη Μενεγάκη δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για τα οικογενειακά τους έξοδα όσο ήταν παντρεμένοι. Από την άλλη, η παρουσιάστρια αντιπροτείνει να γραφτεί το σπίτι στα τρία τους παιδιά και επικρίνει τον πρώην ακόμα και για την τιμιότητά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top