Το «καρφί» της Καμπούρη μετά το «κρέμασμα» του Σεφερλή

Ποια πρόταση αρνήθηκε για χάρη του ηθοποιού;

Το «καρφί» της Καμπούρη μετά το «κρέμασμα» του Σεφερλή

​Με μία φωτογραφία όλο νόημα σχολίασε η Δέσποινα Καμπούρη το «άδειασμα» που της έκανε η πρωινή εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, ενώ αποκάλυψε ότι απέρριψε άλλη πρόταση για να είναι στην ομάδα του Mega που, τελικά, την «κρέμασε» λίγο πριν την πρεμιέρα!

«Η ειλικρίνεια είναι ένα ακριβό δώρο, μην την περιμένεις από φθηνούς ανθρώπους», έγραφε η φωτογραφία που «ανέβασε» η παρουσιάστρια στα social media, λίγες ώρες αφότου η ίδια, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, έμαθε μέσω δημοσιευμάτων στο Ίντερνετ ότι δεν θα είναι στην ομάδα του «Mega με Μία».

KAMP1.jpg

Παράλληλα, σε κείμενο στο blog της, υπό τον τίτλο «Έτσι έγιναν όλα: Η αποχώρησή μου από το Πρωινό», η Δέσποινα αφήνει σαφείς αιχμές για τον τρόπο που της φέρθηκαν. «Μέχρι χθες, ήξερα ότι μόλις θα επέστρεφε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Μάρκος Σεφερλής από τις περιοδείες του στην Κύπρο θα ξεκινούσαμε τις πρόβες, για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα μας και μέχρι μόλις χθες, ήξερα ότι θα ήμουν κι εγώ μέλος της τηλεοπτικής παρέας, αφού είχαμε συμφωνήσει με το κανάλι όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας, από τον μισθό μου μέχρι τον ρόλο που θα είχα στην εκπομπή. Μάλιστα, μου είχε ζητηθεί να μην "κλείσω" κάποια άλλη τηλεοπτική συνεργασία...», γράφει μεταξύ άλλων.

Και συνεχίζει: «αργά το απόγευμα ενημερώθηκα τηλεφωνικά για αυτά που γνώριζα ήδη από νωρίς το πρωί μέσω δημοσι��γράφων που με έπαιρναν διαδοχικά για να με ρωτήσουν αν ισχύουν αυτά που γράφονται... τον Μάρκο Σεφερλή ως καλλιτέχνη εξακολουθώ να τον σέβομαι και να του αναγνωρίζω, όπως οι περισσότεροι, μια πορεία μακροχρόνια και επιτυχημένη. Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο. Ωστόσο, η ζωή και οι σχέσεις -οι όποιες σχέσεις- όπως και ο τρόπος που επιλέγουμε να τις διαχειριστούμε, αντανακλά κάτι πέρα και πάνω από την επαγγελματική μας υπόσταση. Αντανακλά το πώς είμαστε ως άνθρωποι. Και νομίζω πως εκεί είναι που κρινόμαστε όλοι. Πλέον είμαι βέβαιη γι’ αυτό».

Σχολιάζοντας το θέμα, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε on air ότι είχε προτείνει στην παρουσιάστρια να είναι στο «Μία»: «την ήθελα την Δέσποινα, αλλά μου είχε πει ότι συζήταγε κάτι άλλο. Προφανώς, ήταν το Mega», είπε η παρουσιάστρια του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top