Έκλαψε... από τα γέλια η Κορομηλά μετά την αποχώρηση Κουτσελίνη!

Αινιγματικά ή όχι τα μηνύματα της πρώην παρουσιάστριας;

Έκλαψε... από τα γέλια η Κορομηλά μετά την αποχώρηση Κουτσελίνη!

Διάλλειμα από τις φωτογραφίες έκανε η Ρούλα Κορομηλά στα social media και έγραψε αινιγματικά μήνυματα, λίγη ώρα μετά την απομάκρυνση της Ζήνας Κουτσελίνη από τον Alpha! Βέβαια, δεν ήθελε και μεγάλη φαντασία για να καταλάβει κανείς ότι η πρώην παρουσιάστρια και στέλεχος του Alpha αναφερόταν σε αυτό το γεγονός...

«Άρχισαν τα όργανα», έγραψε αρχικά η Ρούλα συμπληρώνοντας το μήνυμα με φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια, ενώ, σε άλλο μήνυμά της ανέφερε: «κλαίω με κάτι που διάβασα… Περιμένατε κάτι διαφορετικό;;;; Προς τι η έκπληξη;;;; Και άλλα τόσα που δεν ξέρετε γιατί υπάρχουν και αξιοπρεπείς στο χώρο μας, που σιωπούν… Ευτυχώς!».

roulaminimata.jpg

Αν και η ίδια δεν διευκρίνισε σε τι αναφέρεται, τόσο οι απαντήσεις των διαδικτυακών της φίλων, όσο και ο χρόνος κατά τον οποίο έγραψε, συμπίπτουν με την γνωστοποίηση της απομάκρυνσης της Ζήνας Κουτσελίνη από το κανάλι της Κάντζας. Βλέπεις, οι δύο γυναίκες δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων… Να σου θυμίσουμε μόνο ότι, σε συνέντευξή της, η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είχε διστάσει να αποκαλέσει «τελειωμένη» την Ρούλα, η οποία ήταν υπεύθυνη για το «Μες Στην Καλή Χαρά» μέχρι την έλευση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Τελικά υπάρχει πολύ παρασκήνιο ή... ιδέα μας;;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top