Τι απαντά το μοντέλο για την δήλωση: «θα έλεγα “μπράβο” αν κάποιος είχε AIDS»

Χαμός με την ατάκα διαγωνιζόμενης σε κυπριακό ριάλιτι

Τι απαντά το μοντέλο για την δήλωση: «θα έλεγα “μπράβο” αν κάποιος είχε AIDS»

​«Δεν κατάλαβα την ερώτηση», λέει τώρα το μοντέλο που άφησε «κάγκελο» κριτές, παρουσιάστρια και κοινό κυπριακού ριάλιτι, όταν δήλωσε πως θα έλεγε… «μπράβο» και θα ενθουσιαζόταν αν ένας φίλος της είχε AIDS!

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, η Νάταλι Ριαρ, που παίρνει μέρος στο ριάλιτι του Mega Κύπρου «Feel Fantastic», από το οποίο θα προκύψει η Star Κύπρος 2014, θέλησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με μήνυμά της στο Facebook.

«Η αρχική μου απάντηση ήταν λανθασμένη διότι δεν κατάλαβα την έννοια της φράσης “φορέας του AIDS” και αναφερόμουν σε άτομα που βοηθούν συνανθρώπους μας που πάσχουν από AIDS. Αφότου μου εξήγησαν την ερμηνεία της φράσης, η απάντησή μου ήταν ότι θα υποστήριζα αυτό το άτομο και θα το ενθάρρυνα να αγωνιστεί για την κάθε μέρα», έγραψε το μοντέλο.

Κι αφού κατάλαβε ότι άλλο φορέας και άλλο… αμφορέας, η Νάταλι κατέληξε: «ο λόγος που κάνω αυτή τη δήλωση είναι για να ξεκαθαρίσω την άποψή μου απέναντι στα άτομα που πάσχουν από AIDS και όχι για να απαντήσω σε όσους σχολίασαν την λανθασμένη μου δήλωση και αγνόησαν την πραγματική μου απάντηση».

apture.jpg

Δείτε στο βίντεο πώς η Νάταλι «κούφανε» τους πάντες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top