ΠΡΕΜΙΕΡΑ απόψε για τον Νίκο Χατζηνικολάου «Στον Ενικό»

Πολύπλευρη, ουσιαστική και ολοκληρωμένη ανάλυση της επικαιρότητας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ απόψε για τον Νίκο Χατζηνικολάου «Στον Ενικό»

Οι πολίτες και οι πολιτικοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις δίνουν ξανά ραντεβού «Στον Ενικό»: η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου κάνει πρεμιέρα απόψε, στις 23:15, στο Star!

Η εκπομπή συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με θέματα της επικαιρότητας και καλεσμένους πρόσωπα που πρωταγωνιστούν.

Απόψε θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης και τη «μάχη» της κυβέρνησης στη Βουλή, την οικονομία, το χρέος, το κούρεμα και την επιμήκυνση, τον προϋπολογισμό, το δημοσιονομικό κενό, την υπερφορολόγηση και τη διαπραγμάτευση με την τρόικα. Θα βγει η χώρα από το Μνημόνιο; Οι αντιδράσεις και το παρασκήνιο με ΔΝΤ και Ευρώπη.

Κάθε Δευτέρα, στις 23:15, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα σας μιλάει «στον ενικό», από την τηλεοπτική συχνότητα του Star και ταυτόχρονα από τη WEB TV πλατφόρμα του enikos.gr.

Οι καλεσμένοι θα απαντούν απευθείας στα ερωτήματα των πολιτών που παρευρίσκονται ζωντανά στο στούντιο. Την ίδια στιγμή οι τηλεθεατές, χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Social Media), έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και διάδρασης στην εκπομπή σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top