Η «Victoria’s Secret» έβαλε στο μάτι γνωστή τηλεπερσόνα, και τη θέλει για μοντέλο!

Βρήκαν τον επόμενο «άγγελο» στο πρόσωπό της!

Η «Victoria’s Secret» έβαλε στο μάτι γνωστή τηλεπερσόνα, και τη θέλει για μοντέλο!

​Ενθουσιασμένοι είναι οι ιθύνοντες της «Victoria’s Secret» από την 18χρονη ετεροθαλή αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν.

Η μεγάλη εταιρία μαγιό και εσωρούχων, βρήκε στο πρόσωπο της Κένταλ Τζένερ, τον επόμενο «άγγελο».

κεν1.jpg
Σύμφωνα με το περιοδικό «In Touch», μετά την εκπληκτική εμφάνιση της Κένταλ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η «Victoria’s Secret» σκέφτεται σοβαρά να την συμπεριλάβει στο δυναμικό της.

Βλέπετε, αυτό το διάστημα η «VS» προετοιμάζεται για το μεγάλο ετήσιο show της, και η νεαρή τηλεπερσόνα-μοντέλο που πρωταγωνιστεί επίσης στο reality «Keeping up with the Kardashians», είναι ένα από τα φαβορί, ενώ δεν αποκλείεται να την δούμε να υπογράφει και συμβόλαιο.

κεν2.jpg
Άλλωστε η 18χρονη Κένταλ έχει δηλώσει στο παρελθόν, πως το μεγαλύτερό της όνειρο είναι να γίνει «άγγελος» της «Victoria’s Secret», κάτι που μάλλον θα γίνει πραγματικότητα μετά την συνάντησή της, με τον διάσημο φωτογράφο της «VS», Ράσελ Τζέιμς.

Το μόνο «μελανό» σημείο, είναι η μητέρα της Κένταλ, Κρις Τζένερ, η οποία λέγεται πως ζητά πολλά λεφτά στις διαπραγματεύσεις, και ίσως αυτό προκαλέσει ναυάγιο στην συμφωνία.

Αν πάντως όλα πάνε καλά, θα δούμε την 18χρονη τηλεπερσόνα στο catwalk, στο πλευρό κορυφαίων μοντέλων όπως η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, η Αντριάνα Λίμα, η Κάντις Σουένποελ, και πολλές άλλες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top