To θεαματικό ριμέικ του «King Kong» απόψε στο Star!

Παρασκευή βράδυ με περιπέτεια, στις 22:00

To θεαματικό ριμέικ του «King Kong» απόψε στο Star!

​Με το βραβευμένο με τρία Όσκαρ ριμέικ του «King Kong» θα μας καθηλώσει απόψε, στις 22:00, το Star!

Σκηνοθετημένο από τον δημιουργό της τριλογίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», Πίτερ Τζάκσον, το θεαματικό ριμέικ της ταινίας του 1976 κέρδισε τρία Όσκαρ, Μοντάζ Ήχου, Μίξης Ήχου και Οπτικών Εφέ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ναόμι Γουότς, Τζακ Μπλακ και Άντριεν Μπρόντι, «ζωντανεύοντας» την δράση και το θέαμα.

Στη δεκαετία του ’30, ο Καρλ Ντάνχαμ, ματαιόδοξος σκηνοθέτης, καταφθάνει με το συνεργείο του στο απομονωμένο Νησί της Νεκροκεφαλής, κοντά στη Σουμάτρα. Μαζί του είναι η Αν Ντάροου, πρωταγωνίστρια της ταινίας που ετοιμάζει ο Καρλ και ο Τζακ Ντρίσκολ, νεαρός σεναριογράφος και κρυφά ερωτευμένος με την Αν.

Όμως τα προβλήματα μόλις άρχισαν: η απαγωγή της Αν από τους ιθαγενείς του νησιού επιβεβαιώνουν τις φήμες που είχαν φτάσει στ’ αυτιά του Καρλ και του Τζακ. Ο Κινγκ Κονγκ, ένας γορίλας γιγαντιαίων διαστάσεων, ζει μαζί με άλλα προϊστορικά ζώα, που κατάφεραν να επιβιώσουν, αιώνες τώρα, στα βάθη της αχανούς, τροπικής ζούγκλας του νησιού. Τώρα οι ιθαγενείς σκοπεύουν να προσφέρουν την Αν ως θυσία στον Κινγκ Κονγκ. Μόνο που ο τεράστιος γορίλας δεν θα σκοτώσει τη νεαρή κοπέλα! Αντίθετα, θα νιώσει έλξη γι’ αυτήν, ενώ ο Ντρίσκολ αναζητεί τα ίχνη της και ο Ντάνχαμ, που βλέπει τον Κινγκ Κονγκ ως την ευκαιρία για να γίνει πλούσιος και διάσημος, ετοιμάζει να βάλει σ’ εφαρμογή τα δικά του σκοτεινά σχέδια…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top