Η Γερμανού απαντά: φεύγει τελικά από τον ΑΝΤ1;

Τι λέει για τον Γιάννη Λάτσιο;

Η Γερμανού απαντά: φεύγει τελικά από τον ΑΝΤ1;

Το συμβόλαιο της Ναταλίας Γερμανού με τον Αnt1 είναι ως γνωστόν στον "αέρα", αφού ναι μεν έχει υπογράψει με το κανάλι και για αυτή τη σεζόν, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει κόνσεπτ να ενταχθεί...

Η ίδια σε συνέντευξή της στην εκπομπή "Μία" του Star, από την μία υποστήριξε πώς όταν υπάρχει καλή θέληση ε��ναι εύκολο να γίνει η αποδέσμευση με το κανάλι, από την άλλη δεν μας ξεκαθάρισε αν... υπάρχει θέληση στην περίπτωσή της! Διαβάστε μόνοι σας τις δηλώσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Το συμβόλαιό μου είναι σε ισχύ. Κι αν δε γίνουν οι συζητήσεις που πρέπει να γίνουν δε μπορώ να πω τίποτα. Όταν υπάρχει αποδέσμευση θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε» τονίζει η Ναταλία, και προσθέτει: «Βέβαια όταν υπάρχει καλή συνεργασία ,θέληση, αγάπη και καλή προσπάθεια είναι δυνατή η αποδέσμευση»

Η παρουσιάστρια αναφέρεται και στο Γιάννη Λάτσιο, που όπως η ίδια τονίζει, την έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια: «με στήριζε πάντα, ακόμη και τώρα με στηρίζει. Ακόμα κι αν κάποια στιγμή σταματήσουμε να συνεργαζόμαστε μπορώ να του τηλεφωνήσω. Είναι δικός μου άνθρωπος. Τον θεωρώ πολύ έμπειρο στην τηλεόραση. Ξέρετε οι διευθυντές έρχονται και παρέρχονται αλλά οι φίλοι μένουν»

Όσο για το αν ήταν ικανοποιημένη από την εκπομπή που παρουσίαζε η Ναταλία τονίζει: «πιστεύω πως έπρεπε να είχα δουλέψει εγώ περισσότερο σαν Ναταλία αυτή την εκπομπή για να γίνει καλύτερη. Το κανάλι μια χαρά τη στήριξε ,εγώ θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερη»

Τέλος, ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν της έκαναν πρόταση για να είναι στην κριτική επιτροπή του «Dancing With The Stars».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top