Συγκλονίζει σήμερα η «Προδοσία»: τι θα γίνει στο επεισόδιο!

Εξομολογήσεις και μία εξαφάνιση στη σειρά του Star

Συγκλονίζει σήμερα η «Προδοσία»: τι θα γίνει στο επεισόδιο!

​Ερωτικές εξομολογήσεις, αλλά και μία εξαφάνιση, θα «σημαδέψουν» το σημερινό επεισόδιο της σ��ιράς του Star, «Η Προδοσία», που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40!

Η Μπααχάρ επισκέπτεται τον Σονέρ και του ζητάει να σταματήσει να την ενοχλεί. Η Αϊτσά αισθάνεται απόγνωση για την εξέλιξη της σχέσης της με τον Μετέ και ο Οσμάν της συμπαραστέκεται.

Η Τζεμιλέ φοβάται για τη ζωή του Αρίφ και η Μπερίν προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Η Μπερίν μιλάει με οργή στην Τζεμιλέ για τη σχέση του Χακάν με την Καρολίν, εκείνη δεν το πιστεύει. Είναι σίγουρη πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία.

Παρά τις εντάσεις, ο Σονέρ κάνει τα πάντα για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Μπαχάρ. Παραδέχεται τα λάθη και τις αδυναμίες του και της εξομολογείται για πρώτη φορά πως την αγαπάει!

Στο μεταξύ, η υγεία του Εκρέμ Τατλίογλου επιδεινώνεται σταδιακά και, πλέον, του μένει λίγος χρόνος ζωής. Ο Χακάν ενημερώνεται σχετικά, επιταχύνει την πραγματοποίηση του σχεδίου του και στέλνει στον πατέρα του ένα ανώνυμο μήνυμα που τον εξοργίζει.

Ο Μετέ φεύγει από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Η Τζεμιλέ και ο Οσμάν, που δεν μπορούν να εντοπίσουν τα ίχνη του, προσπαθούν να τον βρουν…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top