Μαίρη Συνατσάκη: Μιλά ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τόσο ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή!

Πως πέρασε το καλοκαίρι χωρίς τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της;

Μαίρη Συνατσάκη: Μιλά ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τόσο ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή!

​Για τον χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια που τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον σύντροφό της πριν από μερικούς μήνες μετά από πέντε χρόνια σχέσης, περιέγραψε πως ήταν το καλοκαίρι της χωρίς τον τραγουδιστή:

«Δεν ήμουνα μόνη μου. Είχα πάρα πολύ καλούς μου φίλους δίπλα μου. Τέσσερις άνθρωποι που είναι πάντα εκεί για μένα. Πέρασα ήρεμα. Ήταν αυτό που ήθελα και χρειαζόμουν. Είχα μια εβδομάδα και την πέρασα διαβάζοντας στο ξενοδοχείο. Βαριόμουν τόσο, που κάποια βράδια ούτε μέχρι το εστιατόριο του ξενοδοχείου δεν πηγαίναμε. Παίρναμε club sandwich στο δωμάτιο. Ουσιαστικά ήταν αυτό που ήθελα και χρειαζόμουν. Γιατί 2-3 εβδομάδες δεν δούλευα. Δεν είχα πάει διακοπές. Ήμουν Αθήνα και δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι ώστ�� να αποσυνδεθώ».

0550_SINATSAKI_2382014.jpg
Μάλιστα δεν έκρυψε πως «ήταν σίγουρα ένα διαφορετικό καλοκαίρι» τονίζοντας ότι «μέσα από τις σχέσεις και μάλιστα τις ερωτικές, οι άνθρωποι μπορούν να εξελιχτούν πολύ. Στο μυαλό μου έχω τις σχέσεις της ζωής μου σαν στάδια εξέλιξης και διαφορετικά μαθήματα».

Στόχος της όπως είπε, να το περάσει ήρεμα:

«Ήθελα να είναι ένα ήρεμο καλοκαίρι και δεν αισθανόμουν την ανάγκη να αποδείξω σε κανέναν ότι είμαι πάρα πολύ σούπερ».

1069_MERI_SINATSAKI_MIRONAS_STRATIS_522014.jpg
Άλλωστε πιστεύει πως «πρέπει να βιώσεις τα στάδια του αποχωρισμού. Είναι ένα στάδιο της ζωής σου που αν δεν το βιώσεις, θα το βρεις μπροστά σου! Ο αποχωρισμός είναι ένα πένθος. Η συντροφικότητα είναι μια συνήθεια που δεν μπορείς να αφήσεις εύκολα πίσω σου».

Όσο για τις πρώτες μέρες του χωρισμού; Αποκάλυψε πως «ήμουν πάρα πολύ με την αδερφή μου στην αρχή. Τις πρώτες μέρες έφυγα. Είχα δεν είχα την πολυτέλεια, πήγα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top