Συγκλονισμένος ο συμπαρουσιαστής της 29χρονης Ελληνίδας που κρεμάστηκε: «Ήταν γεμάτη ζωντάνια»

Μίλησε στην εκπομπή "Μία" με τα καλύτερα λόγια για το άτυχο κορίτσι

Συγκλονισμένος ο συμπαρουσιαστής της 29χρονης Ελληνίδας που κρεμάστηκε: «Ήταν γεμάτη ζωντάνια»

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι και οι γνωστοί του 29χρονου μοντέλου-παρουσιάστριας, Ασημένιας Μυρωδιά που βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο σπίτι της.

Ο συμπαρουσιαστής της στην ταξιδιωτική εκπομπή «Via Travel Fashion» στο Extra 3, Κυριάκος Κερανόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Μία» και την Τατιάνα Στεφανίδου με τα καλύτερα λόγια για την άτυχη κοπέλα, ενώ ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι έβαλε τέλος στη ζωή της.

«Κάναμε μια εκπομπή μαζί για τρία χρόνια και ήμασταν καθημερινά μαζί, γιατί ταξιδεύαμε σε όλη την Ελλάδα. Η κοπέλα ήταν ένα πολύ καλό παιδί, γεμάτο ζωντάνια, γεμάτο αγάπη για τη ζωή. Όταν το έμαθα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ένας χαρακτήρας φοβερός, χαμογελούσε σε όλο τον κόσμο. Δεν άκουσα ποτέ να λέει κακό λόγο για κανένα. Ήταν ένας άνθρωπος διαφορετικός. Αγαπούσε τη ζωή, αγαπούσε τα πάντα, τους ανθρώπους. Η μητέρα της είχε προβλήματα υγείας, είχε χάσει και τον πατέρα της, ο σύντροφός της είχε πεθάνει από καρκίνο. Τραβούσε το δικό της Γολγοθά. Δεν είχε κανένα να τη βοηθήσει. Μόνο μία φίλη της είχε δίπλα της που την βοηθούσε και ψυχολογικά. Ήταν πάντα μόνη της. Πάλευε σαν μητέρα και σαν πατέρας μέσα στο σπίτι. Όλο αυτό δεν το άντεξε» ανέφερε.

Resizer.jpg
Αν και οι λόγοι που οδήγησαν το μοντέλο-παρουσιάστρια στην αυτοκτονία δεν έχουν γίνει γνωστοί, όπως σας γράψαμε από το star.gr, πολλοί είναι εκείνοι που αποδίδουν την πράξη της στα τραγικά παιχνίδια που της έπαιξε η μοίρα: είχε χάσει τον πατέρα και τον σύντροφό της, ενώ η μητέρα και η γιαγιά της αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Παράλληλα, στενοί της άνθρωποι δήλωσαν ότι η Ασημένια κλείστηκε στον εαυτό της έπειτα από μία πλαστική επέμβαση που αποφάσισε να κάνει στη μύτη της, θέλοντας να γίνει ακόμα πιο όμορφη. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν είναι εκείνο που επιθυμούσε.

«Κλείστηκε στο σπίτι γιατί δεν περίμενε αυτό το αποτέ��εσμα. Όχι ότι ήταν κάτι το τρομερό, αλλά εκείνη δεν το δεχόταν. Συν τα προβλήματα που είχε… έγινε αυτό που έγινε» πρόσθεσε ο Κυριάκος Κερανόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top