Τι σόκαρε την Φαίη Σκορδά στην δεύτερη εγκυμοσύνη της;

«Ο Γιάννης είναι πολύ προστατευτικός με το μωρό», είπε η παρουσιάστρια

Τι σόκαρε την Φαίη Σκορδά στην δεύτερη εγκυμοσύνη της;

Πριν από λίγους μήνες, η Φαίη Σκορδά έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα αγοράκι, που θα πάρει το όνομα Δημήτρης. Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για μια μικρή επιπλοκή που είχε, λίγο πριν τον ερχομό του μωρού.

φαιη.jpg

«Κάποια στιγμή συζητήθηκε αν έπρεπε να πάμε σε καισαρική. Εκεί λίγο αγχώθηκα, ειδικά όταν είδα τον Γιώργο ζορισμένο. Εδώ οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο Γαία και στο γιατρό και κουμπάρο μου, Θάνο Παράσχο, που με μεγάλη ψυχραιμία έλυσε το θέμα και γέννησα φυσιολογικά. Ο φόβος δεν κράτησε παρά δευτερόλεπτα. Υπάρχει, μάλιστα, και μια φωτογραφία που κλαίω, καθώς ο Γιώργος έχει καταγράψει τα πάντα στο κινητό του. Αφού του λέω πως, αν το κλέψει κανείς, χαθήκαμε! Με αυτά τα βίντεο και τις φωτογραφίες, κάνεις μέχρι μάθημα σε φοιτητές γυναικολόγους»!

σσγσ.jpg

Η ίδια αναφέρθηκε και στον πρώτο της γιο, Γιάννη και τα συναισθήματα που έχει για τον μικρό του αδερφό: «Ο Γιάννης από τη μία διεκδικεί εμένα, αλλά από την άλλη είναι πολύ προστατευτικός με το μωρό. Το καλοκαίρι στο Κιλκίς, του έκανε πλάκα ο Γιώργος λέγοντας του “μωρέ, μήπως καλύτερα να το αφήσουμε εδώ το μωρό, τώρα που θα φύγουμε;” κι εκείνος μόνο που δεν τον σκότωσε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top