Σεργουλόπουλος: «με τη Μαρία αγαπηθήκαμε με την πρώτη ματιά»

πρώτη ανάρτηση: 26-09-2014, 23:30

Σεργουλόπουλος: «με τη Μαρία αγαπηθήκαμε με την πρώτη ματιά»

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τη Μαρία Μπακοδήμου την οποία χαρακτηρίζει οικογένειά του: «oι προσωπικές μας αναζητήσεις συμβαδίζανε. Με τη Μαρία είχαμε πάντα έναν κοινό στόχο. Ίσως είναι και οι χαρακτήρες μας έτσι που δώσαμε πολλά ο ένας στον άλλο. Μπορεί να διαφωνούμε σε ορισμένα πράγματα αλλά δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Εξάλου το διαφορετικό γούστο είναι αυτό που μας αλληλοσυμπληρώνει».

image.jpg

Μπορεί οι χαρακτήρες τους να είναι διαφορετικοί, όπως αναφέρει, αλλά αυτό είναι που έφερε και την ισορροπία στη σχέση τους: «Είναι πιο επιφυλακτική από μένα, όπως όλες οι γυναίκες ενώ εγώ είμαι πιο ενθουσιώδης. Επίσης είναι και πολύ προστατευτική. Το καλοκαίρι μου έλεγε να βάλω ζακέτα» αναφέρει ο παρουσιαστής του Star.

O Φώτης ξεκαθαρίζει πως αν και είναι 16 χρόνια συνεργάτες και κολλητοί φίλοι ποτέ δεν έχει αισθανθεί ερωτική έλξη για τη Μαρία. «Με την πρώτη ματιά αγαπηθήκαμε αλλά δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Πέρα από την οικογένειά μου η Μαρία είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος. Η οικογένεια που έχω επιλέξει. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει μία αδελφική σχέση και έχουμε αγαπηθεί πολύ», λέει χαρακτηριστικά.

ξαπλωμενος.jpg

Τέλος, ο παρουσιαστής μιλάει και για την απόφασή του να γίνει μπαμπάς στα 50 του: «ανέκαθεν αγαπούσα τα παιδιά. Γύρω στα 35 μου μπήκε η ιδέα ενός παιδιού. Ήταν κάτι που συζητούσα και με τη Μαρία. Η γνώμη της έχει βαρύτητα και την λαμβάνω υπόψιν μου. Η απόκτηση ενός παιδιού ήταν μια πολύ ώριμη και συνειδητοποιημένη σκέψη», δηλώνει, ενώ δίνει την απάντησή του σ’ αυτούς που επικρίνουν την επιλογή του να μεγαλώσει ένα παιδί μόνος του: «υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν με ένα γονιό και μεγαλώνουν πάρα πολύ καλά και παίρνουν αξίες. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό και ο Γιώργος μεγαλώνει σε μία αρμονική οικογένεια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top