Γνωστή πρωταγωνίστρια: «με άρπαξε από τον λαιμό. Φοβήθηκα για την ζωή μου»

Κατήγγειλε τον συμπρωταγωνιστή και πρώην σύντροφό της

Γνωστή πρωταγωνίστρια: «με άρπαξε από τον λαιμό. Φοβήθηκα για την ζωή μου»

​Ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην συντρόφου της και συμπρωταγωνιστή της, Μάθιου Πρόκοπ, κατέθεσε η πρωταγωνίστρια του «Modern Family» Σάρα Χάιλαντ, υποστηρίζοντας ότι της επιτέθηκε!

Στα έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο, η 23χρονη ηθοποιός κατηγορεί τον 24χρονο πρώην της για σωματική και λεκτική βία καθ’ όλη τη διάρκεια της 4ετούς σχέσης τους, ενώ περιγράφει ένα από τα φρικιαστικά περιστατικά που έζησε, μετά από το οποίο αποφάσισε να τον χωρίσει.

1411519251411_Image_galleryImage_LONDON_ENGLAND_JUNE_03_Sa.jpg

«Με έπιασε τόσο δυνατά από τον λαιμό που δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Φοβήθηκα για την ζ��ή μου», αναφέρει η Χάιλαντ και υποστηρίζει πως μετά από αυτή την επίθεση, τον περασμένο Μάιο, υπέστη βλάβη στις φωνητικές της χορδές και δεν μπορούσε να μιλήσει!

Όταν η 23χρονη ζήτησε από τον 24χρονο να χωρίσουν, εκείνος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, άρχισε να ουρλιάζει και να της πετάει πράγματα, ενώ στη συνέχεια της έστελνε υβριστικά μηνύματα και να την απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει!

1411519305127_wps_15_GEEK_CHARMING_Sarah_Hylan.jpg

Τον περασμένο μήνα, ο Πρόκοπ μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης. Όπως υποστηρίζει η νεαρή ηθοποιός, εργαζόμενος σε αυτήν επικοινώνησε μαζί της και της συνέστησε να προσέχει τώρα που εκείνος πήρε εξιτήριο…

Με απόφασή του, το δικαστήριο όρισε ότι ο 24χρονος θα πρέπει να μείνει τουλάχιστον 90 μέτρα από την πρώην του, αλλά και τον… σκύλο της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top