Καπουτζίδης για Κωστόπουλο: «κι εγώ είχα χαλαστεί με κάτι»

Πρώτη ανάρτηση: 24/09/2014 00:29

Καπουτζίδης για Κωστόπουλο: «κι εγώ είχα χαλαστεί με κάτι»

​Περσινά ξινά σταφύλια θυμήθηκαν ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γιώργος Καπουτζίδης, που μίλησαν για την παρεξήγησή τους την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν!

Την αρχή έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος που μάλλον δεν ξεχνά και, σε κείμενό του στην ιστοσελίδα του, ανέφερε ότι στο «Πρωινό Mou» τον χάλασαν δύο καλεσμένοι, ένας εκ των οποίων είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Λεπτομέρειες δεν έδωσε ο πρώην παρουσιαστής, ωστόσο, δεσμεύτηκε να εξηγήσει το γιατί στο μέλλον.

«Είχαμε μία διαφωνία, δεν ήξερα όμως ότι χαλάστηκε τόσο πολύ. Ωστόσο, εγώ πέρασα πολύ ωραία και τις δύο φορές που πήγα. Τη δεύτερη χαλάστηκε κι εγώ είχα χαλαστεί με κάτι και με ρώτησε γιατί χαλάστηκα και διάφορα τέτοια», είπε ο ηθοποιός – σεναριογράφος στην εκπομπή «ΦΜ Live» και κατέληξε: «εγώ πέρασα πολύ ωραία και, παρά τη διαφωνία μας, συμπαθέστατοι και πολύ καλοί οικοδεσπότες. Κι αν είχαμε και μια διαφωνία στ��ν τηλεόραση, νομίζω ότι την εκφράσαμε και οι δύο με πολύ ειλικρινή και ήπιο τρόπο. Εγώ δε χαλάστηκα από αυτό καθόλου».

Πέντε και κάτι μήνες πέρασαν από τότε, η τηλεοπτική σεζόν άλλαξε, ο Πέτρος Κωστόπουλος και το «Πρωινό Μοu» τελείωσαν, αλλά τα αγόρια… μάλλον το κρατούν μανιάτικο!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο «ΦΜ Live»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top