Πρεμιέρα για το «ΦΜ Live»: με χιούμορ και κέφι επέστρεψαν ο Φώτης και η Μαρία!

Πώς άρχισε η σεζόν για την εκπομπή του Star

Πρεμιέρα για το «ΦΜ Live»: με χιούμορ και κέφι επέστρεψαν ο Φώτης και η Μαρία!

​Να μας γεμίσουν ακόμα περισσότερο γέλιο, χαρά και αισιοδοξία υποσχέθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, στην πρεμιέρα του «ΦΜ Live»!

Το αγαπητό δίδυμο καλωσόρισε τους τηλεθεατές στην ανανεωμένη του εκπομπή, που προβάλλεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 16:00.

Με ανανεωμένο πλατό και μία ομάδα έτοιμη για όλα -με τους «παλιούς» Γιάννη Πουλόπουλο και Τζένη Μελιτά και δύο νέους, την Αντιγόνη Πάντα – Χαρβά και τον Στέλιο Χανταμπάκη- ο Φώτης και η Μαρία μπήκαν κατευθείαν στο «ψητό».

«Μας λείψατε πολύ ρε παιδιά! Τι έχουμε πάθει; Γνωρίσαμε κι άλλους, αλλά σαν κι εσάς… Αμάν και πώς κάναμε», παραδέχθηκαν οι δύο παρουσιαστές του Star και μας υποσχέθηκαν ότι τα όργανα έχουν ήδη αρχίσει και θα γίνει χαμός!

Για το νέο σκηνικό της εκπομπής, το Star συνεργάστηκε με την εταιρία «Σκηνοτεχνική» και τον αρχιτέκτονα - σκηνογράφο Γιώργο Παπαδόπουλο και η πρότασή του κατάφερε να είναι τελείως διαφορετική αλλά να αποτελεί φυσική συνέχεια της μέχρι τώρα εικόνας της εκπομπής. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι Κύπριος και στην πατρίδα του έχει δουλέψει για το θέατρο και την τηλεόραση. Μία από τις τελευταίες και πολύ επιτυχημένες συνεργασίες του ήταν το σκηνικό για τη Eurovision Junior.

Δείτε στο βίντεο την έναρξη του «ΦΜ Live»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top