Ο Μ. Χατζηγιάννης μιλάει για τα τραγούδια της σειράς του Star «Όρκος Σιωπής»

"Θα κάνουν αίσθηση όπως και η σειρά" αναφέρει- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μ. Χατζηγιάννης μιλάει για τα τραγούδια της σειράς του Star «Όρκος Σιωπής»

​Για την ερμηνεία των τραγουδιών της νέας καθημερινής δραματικής σειράς του Star «Όρκος Σιωπής» μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η μελωδική φωνή του τραγουδιστή, θα ακούγεται στους τίτλους της σειράς και όχι μόνο!

hatzigiannis_cacoyannis_02.jpg
Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης ερμήνευσε τρία τραγούδια που έγραψαν ειδικά για αυτόν ο συνθέτης Κώστας Κακογιάννης και ο στιχουργός Πάμπος Κουζάλης: το ομότιτλο με τη σειρά τραγούδι, «Όρκος Σιωπής», μια όμορφη ρυθμική μπαλάντα με έθνικ στοιχεία, το «Ομερτά» ένα δυναμικό τραγούδι με στοιχεία ροκ και jazz, καθώς και το έντονα συναισθηματικό και αέρινο «Δεύτερη Ζωή».

screenhunter_77_sep._19_14.24.jpg
«Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του φίλου μου Κώστα Κακογιάννη με πολύ χαρά γιατί μεταξύ μας υπάρχει μία χρόνια φιλία, μια διαχρονική συνεργασία, τον σέβομαι και τον εκτιμώ για το έργο του και την πορεία του και με πολύ χαρά ερμήνευσα τα τρία τραγούδια που ουσιαστικά θα “ντύσουν” την τηλεοπτική σειρά του STAR σε συμπαραγωγή με το ΣΙΓΜΑ και νομίζω ότι έχουμε ένα αποτέλεσμα για τη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά «Όρκος Σιωπής». Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και νομίζω ότι τα τραγούδια θα κάνουν αίσθηση όπως και η σειρά» ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top