Ο γόης του «Kuzey Guney» αποκαλύπτει τι τον δυσκολεύει στον ρόλο του!

Τι εξομολογείται ο Κιβάντς Τατλιτούγ

Ο γόης του «Kuzey Guney» αποκαλύπτει τι τον δυσκολεύει στον ρόλο του!

Το ότι ο ρόλος του Κουζέι είναι ο πιο διαφορετικός από όσους έχει ερμηνεύσει τονίζει ο Κιβάντς Τατλιτούγ, ο πρωταγωνιστής στη νέα σειρά του Star «Kuzey Guney», που μεταδ��δεται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, στις 17:40!

«Θα έλεγα ότι ο Κουζέι είναι ένας ρόλος με βάθος, χωρίς βέβαια να θέλω να μειώσω τους χαρακτήρες που έχω υποδυθεί στο παρελθόν. Είναι δύσκολο να καταλάβεις τα κίνητρα του...», λέει ο ηθοποιός και προσθέτει: «έχει έναν περίεργο τρόπο σκέψης... Πολύ βαθύ και δυσνόητο».

Ο Κιβάντς, που θεωρείται ένας από τους πιο σέξι Τούρκους πρωταγωνιστές και έχει χαρακτηρισθεί ως «ο Μπραντ Πιτ της Ανατολής» σχολιάζει και την απόφαση του Κουζέι να καλύψει τον αδερφό του, όπως γίνεται στο σενάριο της σειράς: «θα πάρει την ευθύνη για το ατύχημα που προκάλεσε ο αδελφός του και θα φυλακιστεί προκειμένου να μην καταστραφεί ο Γκιουνέι. Δεν είναι δυνατόν να κατανοήσουμε την ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης του. Προσπαθώ συνεχώς να τον καταλάβω και κάθε μέρα ανακαλύπτω κάτι γι' αυτόν. Αυτή η διαδικασία δεν τελειώνει σύντομα. Είναι σαν ένα πάζλ. Απολαμβάνω, όμως, κάθε στιγμή με τον Κουζέι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top