ΑΥΤΗ είναι η γιατρός που έβγαζε selfie ενώ η Τζόαν Ρίβερς ήταν αναίσθητη στο χειρουργείο

Η κόρη της 81χρονης κωμικού ζητά να της πάρουν την άδεια

​Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη ότι η γιατρός της Τζόαν Ρίβερς έβγαζε selfie στο χειρουργείο με την Τζόαν Ρίβερς, την ώρα που η 81χρονη κωμικός ήταν αναίσθητη.

joan-rivers-dr-gwen-korovin.jpg
Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι λίγο μετά τη selfie, η Ρίβερς υπέστη καρδιακή προσβολή, και στη συνέχεια έπεσε σε κώμα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στις 4 Σ��πτεμβρίου.

Το RadarOnline πέτυχε την γιατρό, ονόματι Γκουέν Κόροβιν, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

DOC3.jpg
Η γιατρός, όχι μόνο αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, αλλά είχε και προστασία, μιας και πολλοί είναι αυτοί που έχουν εξαγριωθεί εναντίον της.

Εκτός πάντως από την «άρρωστη» selfie, έχει προκύψει και άλλο ένα θέμα με την γιατρό, η οποία λέγεται ότι εκτός από τη φώτο που έβγαλε, διενήργησε και μη εξουσιοδοτημένη βιοψία στην Ρίβερς.

DOCTOR2.jpg
Όλα αυτά όμως, βρίσκονται ακόμη υπό έρευνα, ενώ η κόρη της Τζόαν Ρίβερς, Μελίσα, λέγεται πως είναι έξαλλη και έτοιμη να κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες ώστε να μάθει τι συνέβη την ώρα που χειρουργούταν η μητέρα της.

Μάλιστα στενοί φίλοι της Μελίσα, αναφέρουν πως θα ζητήσει να τους αφαιρεθούν οι άδειες:

«Το έχει πάρει πολύ στα σοβαρά, και θέλει να πάρει άμεσα απαντήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top