ΔΕΙΤΕ: Στο "φως" ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ των τζιχαντιστών με όμηρο δημοσιογράφο

Μιλάει και προσκαλεί το κοινό σε μια ανάλυση της «φιλοσοφίας» του Ισλαμικού Κράτους

ΔΕΙΤΕ: Στο "φως" ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ των τζιχαντιστών με όμηρο δημοσιογράφο

Άλλο ένα βίντεο δόθηκε στο φως της δημοσιότητας από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους.

Ωστόσο, δεν είναι όπως τα προηγούμενα τα οποία έχουν προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο με τίτλο «Lend Me Your Ears», δεν εμφανίζεται κάποιος τζιχαντιστής, ούτε καταγράφεται αποκεφαλισμός, αλλά ένας όμηρος που απευθύνεται προς τους Δυτικούς.

Συστήνεται μάλιστα με το όνομα Τζον Κάντλι και λέει ότι είναι δημοσιογράφος από τη Βρετανία, μιλά χαλαρά και προσκαλεί το κοινό σε μια ανάλυση της «φιλοσοφίας» του Ισλαμικού Κράτους, καταγγέλλοντας ότι οι κυβερνήσεις Βρετανίας και ΗΠΑ εγκατέλειψαν τόσο τον ίδιο όσο και άλλους ομήρους.

Φορώντας πορτοκαλί ρούχα, μιλά καθισμένος με το πρόσωπο στραμμένο στην κάμερα λέγοντας: «Ξέρω τι σκέφτεστε. Σκέφτεστε: "Το κάνει αυτό επειδή είναι αιχμάλωτος. Έχει ένα όπλο στον κρόταφό του και αναγκάζεται να το κάνει". Σωστά; Λοιπόν είναι αλήθεια. Είμαι αιχμάλωτος. Αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ. Αλλά με δεδομένο ότι με έχει εγκαταλείψει η κυβέρνησή μου και η τύχη μου εξαρτάται από το Ισλαμικό Κράτος δεν έχω τίποτε να χάσω».

Και προσθέτει: «Έπειτα από δύο καταστροφικούς και ιδιαίτερα αντιδημοφιλείς πολέμους στο Αφγανιστάν και το Ιράκ γιατί οι κυβερνήσεις μας είναι τόσο πρόθυμες να εμπλακούν σε μια ακόμη σύρραξη που δεν μπορούν να κερδίσουν;», διερωτάται ο ίδιος, ενώ υποστηρίζει ότι θα ακολουθήσουν «νέα επεισόδια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top