Στα καλύτερα λέμε… Star: δείτε το νέο σλόγκαν του καναλιού!

Με ανανεωμένο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα για τη νέα σεζόν

Στα καλύτερα λέμε… Star: δείτε το νέο σλόγκαν του καναλιού!

​«Στα καλύτερα λέμε STAR!»: αυτό είναι το φετινό σλόγκαν του Star, που υποδέχεται τη νέα σεζόν με ανανεωμένο λογότυπο και νέα εταιρική ταυτότητα!

Το νέο «on air» του καναλιού δημιουργήθηκε για να συνοδεύσει το πρόγραμμα της σεζόν 2014 - 2015. Το Star φέτος εξακολουθεί να είναι ψυχαγωγικό, φιλικό και πολύχρωμο, ωστόσο γίνεται πολυσυλλεκτικό εντάσσοντας νέες τυπολογίες στο line up.

Οπότε…

- Στις πρεμιέρες λέμε STAR

02.jpg

- Στο μυστήριο λέμε STAR

03.jpg

- Στη δράση λέμε STAR

04.jpg

- Στην παρέα λέμε STAR

05.jpg

- Στο γέλιο, στη ζωή, στις παλιές αγάπες… λέμε SΤΑR

06.jpg

Ακόμα πιο παιχνιδιάρικα, διασκεδαστικά, γεμάτα φαντασία Σαββατοκύριακα, υπόσχεται η παιδική ζώνη του Star! Φοράμε λοιπόν τη μαγική κορώνα και δημιουργούμε τη δική μας ορολογία για να μεταφερθούμε στον κόσμο της STARLAND, μαγικά, μαζί με τους μικρούς μας φίλους: ΟΘΟΝΙΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ – ΦΙΟΓΟΥΣ ΓΚΛΙΤΕΡΟΥΣ – ΤΡΕΞΟΥΣ ΠΑΙΞΟΥΣ !!!!

07.jpg

Η νέα αισθητική του καναλιού ξεκίνησε στις 8 Σεπτεμβρίου, με νέο λογότυπο του δελτίου ειδήσεων, ενώ η αλλαγή σε όλο το υπόλοιπο «on air look and feel» πραγματοποιήθηκε στις 13/9 με την έναρξη της νέας ανανεωμένης παιδικής ζώνης του καναλιού.

08.jpg

Φέτος οι οθόνες γεμίζουν έντονα χρώματα, που σηματοδοτούν τις διαφορετικές πλευρές του πρ��γράμματος. Γιατί το νέο πρόγραμμα του Star τα έχει όλα: ενημέρωση, ψυχαγωγία, ταινίες, σειρές, τα καλύτερα παιδικά cartoon.

«Στα καλύτερα λέμε STAR»… λοιπόν!

Την υλοποίηση της νέας εταιρικής ταυτότητας πραγματοποίησε το Star με την εταιρία «about».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top