BINTEO: όταν ο Αντώνης Βαρδής έκρινε Πετρέλη, Νίνο και Άσπα στο «Fame Story»!

Γιατί ο ίδιος το χαρακτήρισε ως την χειρότερη εμπειρία του;

BINTEO: όταν ο Αντώνης Βαρδής έκρινε Πετρέλη, Νίνο και Άσπα στο «Fame Story»!

​Ένας από τους πρώτους τραγουδιστές - κριτές σε talent show ήταν ο Αντώνης Βαρδής, που κάθισε στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής στο πρώτο «Fame Story»!

Μαζί με τους Κατερίνα Κούκα, Εύη Δρούτσα, Γιώργο Λεβέντη και Αντώνη Γούναρη, ο καταξιωμένος τραγουδοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τους 16 διαγωνιζόμενους, μεταξύ των οποίων ο Νίνο, η Άσπα Τσίνα, ο Θάνος Πετρέλης, ο Νότης Χριστοδούλου, η Φωτεινή Τσιτσίγκου, ο Γρηγόρης Πετράκος και η Ελεάννα Παπαϊωάννου.

Καλωσορίζοντας τον Αντώνη Βαρδή στην πρεμιέρα του talent show, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2002, η Ναταλία Γερμανού τον είχε αποκαλέσει «πολύ γνωστό τραγουδοποιό και τραγουδιστή».

Χρόνια αργότερα, το 2010, ο δημιουργός αποκάλυψε πως ε��χε μετανιώσει για την συμμετοχή του: «χειρότερη εμπειρία από το “Fame Story” δεν μου έχει τύχει! Δεν έφταιγε η παραγωγή, έφταιγα εγώ που δεν ενημερώθηκα. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ ακρόαση όπως άλλοι καλλιτέχνες, ντρέπομαι. Τι να πω στα παιδιά, ότι δεν κάνουν για τραγουδιστές; Δεν μπορώ να το πω αυτό στα μούτρα κάποιου και να του κόψω τα φτερά, γινόταν ένας πόλεμος μέσα μου. Από τα χιλιάδες άτομα που έχουν πάει σε ριάλιτι να είναι δέκα τα αναγνωρίσιμα σήμερα; Και να υπάρχουν τρεις - τέσσερις που να έχουν βγάλει και κάποια χρήματα; Είναι λαχείο! Το να κάνεις καριέρα μέσω ενός ριάλιτι θέλει προσοχή. Μπαίνεις από το παράθυρο, όχι από την πόρτα», δήλωσε στο περιοδικό «Esquire».

Δείτε στο βίντεο την πρώτη παρουσία του Αντώνη Βαρδή στο «Fame Story»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top