Κινδυνεύει να μείνει παράλυτη η «τσούχτρα» του Hollywood - θα επανέλθει από το κώμα;

Να «ξυπνήσουν» την Τζόαν Ρίβερς προσπαθούν ο�� γιατροί

Κινδυνεύει να μείνει παράλυτη η «τσούχτρα» του Hollywood - θα επανέλθει από το κώμα;

​Το ενδεχόμενο να καθηλωθεί σε αναπηρικό καρότσι αντιμετωπίζει η ηθοποιός και παρουσιάστρια Τζόαν Ρίβερς, που νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη ενώ ήταν στο χειρουργείο!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 81χρονη «φαρμακόγλωσσα» του Hollywood εισήχθη στο χειρουργείο για μία απλή επέμβαση στις φωνητικές χορδές, ωστόσο, έπαθε ανακοπή και οι γιατροί έδωσαν «μάχη» για να την κρατήσουν στη ζωή.

Από το απόγευμα της Κυριακής, οι γιατροί προσπαθούν να επαναφέρουν από το κώμα την Ρίβερς, διαδικασία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τρίτη. Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας αποκάλυψε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει τις κινητικές ικανότητες έχει υποστεί βλάβη, με αποτέλεσμα η βραβευμένη με Emmy κωμικός και νυν παρουσιάστρια να αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να μείνει παράλυτη!

Celebrities και τηλεθεατές γράφουν στα social media μηνύματα συμπαράστασης και προσευχές για την 81χρονη, ενώ η κόρη της δήλωσε πως «η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, αλλά λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία και προσοχή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top