Από σήμερα νέος κύκλος στην «Προδοσία» του Star: τι θα γίνει στο πρώτο επεισόδιο!

Συγκλονιστικές εξελίξεις κι ανατροπές για τους πρωταγωνιστές

Από σήμερα νέος κύκλος στην «Προδοσία» του Star: τι θα γίνει στο πρώτο επεισόδιο!

​Ακόμα περισσότερες συγκλονιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει ο νέος κύκλος της καθημερινής σειράς του Star «Η Προδοσία», που αρχίζει από σήμερα και θα μεταδίδεται καθημερινά, στις 18:40!

Στο σημερινό επεισόδιο, η Αϊτσά, η οποία προσφέρει καταφύγιο στον Οσμάν, δέχεται την επίσκεψη της Μπετούλ. Η Μπετούλ ήδη έχει προγραμματίσει να κοιμηθεί στο σπίτι της Αϊτσά. Η Αϊτσα πανικοβάλλεται, γιατί δεν ξέρει πού να κρύψει τον Οσμάν. Ξέρει πολύ καλά τι θα ακολουθήσει αν η Μπετούλ τον ανακαλύψει.

Στο μεταξύ, η πρόταση του Μετέ αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για την Αϊτσά. Οι δύο ερωτευμένοι ανακοινώνουν στην Τζεμιλέ και τη Χασεφέ τα μελλοντικά τους σχέδια και εκείνες, αν και στην αρχή αιφνιδιάζονται, στη συνέχεια τους δίνουν την ευχή τους, ενώ η Τζεμιλέ τους προειδοποιεί πως ο δρόμος τους έχει ακόμα πολλά εμπόδια.

Την ίδια ώρα, ο Σονέρ τηλεφωνεί στη Μπαχάρ και ενώ προσπαθεί να της εξηγήσει για ποιο λόγο έφυγε από το Λονδίνο πριν τη δει, η Μπαχάρ ακούει τη φωνή της Φιλίζ και κλείνει το τηλέφωνο λυπημένη.

Η Καρολίν καταστρώνει ένα νέο σχέδιο ώστε να εκδικηθεί τον Χακάν. Ο Τουγρούλ προτείνει στον Αρίφ και στην Τζεμιλέ να συναντηθούν και οι τρεις. Στον τόπο συνάντησης όμως τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top