Ένα ακόμα βραβείο EMMY για τον «Σέλντον» του «Bing Bang Theory»

Νικητής στην κατηγορία «Καλύτερος Ηθοποιός σε Κωμική Σειρά»

Ένα ακό��α βραβείο EMMY για τον «Σέλντον» του «Bing Bang Theory»

​Στην τελετή απονομής των 66ων βραβείων Emmy που έγινε το βράδυ της 24ης Αυγούστου 2014 στο Λος Άντζελες, ένα οικείο πρόσωπο στους τηλεθεατές του Star κατέκτησε μια πολύ σημαντική διάκριση.

Ο Τζιμ Πάρσονς, ο αγαπημένος Σέλντον της επιτυχημένης σειράς “The Big Bang Theory” αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία «Καλύτερος Ηθοποιός σε Κωμική Σειρά» με βάση την ψηφοφορία των μελών της «Ακαδημίας Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών».

Η τελετή διεξήχθη με την παραδοσιακή της μεγαλοπρέπεια, στο “Nokia Theatre” του Λος Άντζελες και την παρακολούθησαν από κοντά περίπου 7.000 άνθρωποι, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά από το NBC στις ΗΠΑ.

Είναι το τέταρτο συνολικά βραβείο για τον Τζιμ Πάρσονς, καθώς είχαν προηγηθεί τα αντίστοιχα προηγηθεί τα αντίστοιχα του 2010, του 2011 και του 2013, πάντα για την κατηγορία του καλύτερου κωμικού ηθοποιού και φυσικά πάντα για το «The Big Bang Theory»!

Η σειρά που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία από τη συχνότητα του Star αριθμεί ήδη 7 τηλεοπτικές σεζόν με υψηλότατες τηλεθεάσεις. Πριν από λίγες ημέρες, οι βασικοί της συντελεστές, συμφώνησαν με το CBS για τον 8ο κύκλο επεισοδίων, έναντι –όπως αναφέρουν έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές – αμοιβής ρεκόρ για τα δεδομένα της μικρής οθόνης.

Φυσικά και ο 8ος κύκλος θα προβληθεί στη χώρα μας, αποκλειστικά από το “Star”.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top