Ο μύθος του Κάμελοτ και του Μέρλιν σήμερα στο Star!

«Ο Μάγος Μέρλιν» προβάλλεται στις 21:10

Ο μύθος του Κάμελοτ και του Μέρλιν σήμερα στο Star!

​Με μία επική ταινία φαντασίας για τον μύθο του Κάμελοτ και του Μέρλιν θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές σήμερα, στις 21:10, το Star!

«Ο Μάγος Μέρλιν», σε σκηνοθεσία Στιβ Μπάρον, γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου σε πανέμορφους φυσικούς χώρους της Σκωτίας, της Ουαλίας και της Αγγλίας, ενώ συνδυάζει την «μαγεία» του παραμυθιού με εντυπωσιακά οπτικά εφέ.

Ένα έξοχο διεθνές καστ παρελαύνει, με επικεφαλής τον Σαμ Νιλ στο ρόλο του Μέρλιν και τους Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Σερ Τζον Γκίλγουντ, Ρούτγκερ Χάουερ, Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Ιζαμπέλα Ροσελίνι και Μάρτιν Σορτ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ: έφηβος ακόμη, ο Μέρλιν συνειδητοποιεί πως διαθέτει υπερφυσικές ικανότητες, που μπορούν να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα, αλλά και να προξενήσουν ανεπανόρθωτες καταστροφές. Επιθυμώντας όμως να πράξει το καλό, δεν αργεί να έρθει σε σύγκρουση με τις σκοτεινές δυνάμεις της σατανικής Βαμπ. Παράλληλα, ο έρωτάς του με την πριγκίπισσα Νιμούι θα περά��ει από πολλές δοκιμασίες, ενώ καθώς κάποια στιγμή η τελευταία θα απαχθεί από τον Λόρδο Βόρτιγκεν. Ο Μέρλιν, αποφασισμένος να τη σώσει, θα αψηφήσει κάθε κίνδυνο, μπλέκοντας σε μια σειρά από απίστευτες περιπέτειες...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top