Έξαλλη η Άννα Μπουσδούκου με αυτόν που την τράβηξε φώτο με τον σύντροφό της!

«Εύχομαι αυτός που τις πούλησε να πήρε αρκετά χρήματα»

Έξαλλη η Άννα Μπουσδούκου με αυτόν που την τράβηξε φώτο με τον σύντροφό της!

​Πυρ και… μανία έγινε η Άννα Μπουσδούκου με τις παπαράτσι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες, και την απεικόνιζαν σε τρυφερά ενσταντανέ με τον δημοσιογράφο σύντροφό της.

Και μπορεί αυτό να συνέβη τον Μάρτιο, αλλά ακόμα να το «χωνέψει» η δημοσιογράφος, που δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το περιστατικό:

«Ούτε μου άρεσε ποτέ αυτή η "ενημέρωση" της κλειδαρότρυπας ούτε και είμαι άνθρωπος που "πουλάει" τα προσωπικά του, επομένως, για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή σοκαρίστηκα. Βεβαίως και μου αρέσει να ζω τη ζωή μου εκτός δουλειάς, βεβαίως και έχω προσωπική ζωή, αλλά δεν βλέπω γιατί μπορεί να αφορά κάποιον».

240314192119_9250.jpg

Μάλιστα πρόσθεσε όλο νόημα:

«Επίσης να σας πω πως είμαι σε θέση να ξέρω και ακριβώς ποιος τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες, αλλά αρνούμαι να δώσω συνέχεια σε αυτό το είδος τρομοκρατίας και υποκουλτούρας. Γιατί το να κατασκοπεύεις έτσι κάποιον μόνο τρομοκρατία και υποκουλτούρα μπορώ να τα χαρακτηρίσω, κυρίως όταν αυτός ο κάποιος δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα και πάτημα. Απλώς εύχομαι αυτός που πούλησε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες να πήρε αρκετά χρήματα ώστε να μπορεί να δικαιολογεί στη συνείδηση του αυτή την κακοήθεια - παρέμβαση στα προσωπικά μου».

Πολύ βαριά το πήρε η Άννα Μπουσδούκου το θέμα. Τι να πει και η Ελένη Μενεγάκη δηλαδή! (λέμε εμείς τώρα).


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top