Mία νεαρή, όμορφη και σκληρή τιμωρός απόψε στο Star!

Περιπέτεια που καθηλώνει, στις 22:00

Mία νεαρή, όμορφη και σκληρή τιμωρός απόψε στο Star!

​Μία μυστική πράκτορας, που ειδικεύεται σε «αόρατες» αποστολές, προδίδεται από τους εργοδότες της και παλεύει να ξεφύγει από τους διώκτες της και να εκδικηθεί: αυτή είναι με λίγα λόγια «Η Τιμωρός» («Haywire»), που θα δούμε απόψε, στις 22:00, στο Star!

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ σκηνοθετεί μια καθηλωτική περιπέτεια, με τους Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Τζίνα Καράνο, Μάικλ Φασμπέντερ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μάικλ Ντάγκλας και Αντόνιο Μπαντέρας στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Μάλορι Κέιν είναι μια νεαρή, σκληρή και όμορφη μυστική πράκτορας. Ο εκπαιδευτής της, Κένεθ, της αναθέτει αποστολές σε όλο τον κόσμο, τις οποίες οι κυβερνήσεις επιθυμούν να μη γνωρίζουν. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα διάσωσης ενός ομήρου στη Βαρκελώνη, ο Κένεθ τη στέλνει εσπευσμένα στο Δουβλίνο για να συνεργαστεί με έναν άλλο πράκτορα, τον ευγενή αλλά αυτάρεσκο Πολ. Όταν η επιχείρηση αποτυγχάνει και η Μάλορι ανακαλύπτει ότι την πρόδωσαν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητες και τις δυνάμεις της, για να ξεφύγει από ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό, να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να προστατέψει την οικογένειά της, έχοντας πάντα στο μυαλό της μια σκέψη: να εκδικηθεί αυτούς που την πρόδωσαν! Σύντομα, θα ανακαλύψει ότι η συνομωσία ξεκινούσε από πρόσωπα που ποτέ δε φανταζόταν…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top