Πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά του Star, «Όρκος Σιωπής», η Μαρία Κορινθίου; ΔΕΙΤΕ τι λέει η ίδια

Μάθετε τα πάντα για τη ΝΕΑ, δραματική σειρά που θα σας «κολλήσει» στις οθόνες

Πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά του Star, «Όρκος Σιωπής», η Μαρία Κορινθίου; ΔΕΙΤΕ τι λέει η ίδια

​Ο «Όρκος Σιωπής» έρχεται στο Star, και εσείς ετοιμαστείτε να κολλήσετε στις οθόνες σας, γιατί η ΝΕΑ ελληνοκυπριακή σειρά, αναμένεται να σας καθηλώσει.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το Star σε συνεργασία με το κυπριακό κανάλι «Σίγμα», μπαίνει δυναμικά στο χώρο της μυθοπλασίας, προβάλλοντας μια ολοκαίνουργια, καθημερινή, δραματική σειρά, με ένα εξαιρετικό καστ από καταξιωμένους Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι: Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Υρώ Λούπη, Μάνος Ιωάννου,Τόνυ Δημητρίου, Σταύρος Λούρας, Πανίκος Πιλαλής, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα της Μαρίας Κορινθίου, η οποία σύμφωνα με το στενό της περιβάλλον, «είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τον πρωταγωνιστικό ρόλο».

Resizer.jpg

Τι απαντά η ίδια για τον «Όρκο Σιωπής»; Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Thema People», λέει:

«Ξεκινάω γυρίσματα μετά τις 25 Αυγούστου για την καινούργια σειρά του Star. Θα λέγεται “Ομερτά” ή “Όρκος Σιωπής”- δεν έχουν καταλήξει ακόμα, και η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Βασιλειάδη. Πρόκειται για μια καθημερινή, δραματική σειρά. Θα υποδύομαι την Ελένη, τη γυναίκα του Παναγιώτη Μπουγιούρη, η οποία βρίσκεται ξαφνικά μεταξύ δυο αντρών. Μοιραίος ρόλος και πάλι».

ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ:

Το σενάριο υπογράφουν ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώνη, το συγγραφικό δίδυμο με τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως οι σειρές «Ψίθυροι Καρδιάς», «Άγγιγμά Ψυχής», «Έρωτας Κλέφτης», «Αρχιπέλαγος».

Η σκηνοθεσία είναι των έμπειρων Γιάννη Βασιλειάδη, Γιώργου Σιούγα («Μυστικά της Εδέμ», «Βέρα στο Δεξί» κ.α.)

Συντονισμός παραγωγής: Tanweer Alliances

Τηλεοπτική επιμέλεια: Δημήτρης Τοκαρής («Σε Φόντο Κόκκινο», «7 Ουρανοί και Σύννεφα αλήτες» κ.α).

Η σειρά θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να γίνουν σε Λεμεσό και Ναύπλιο.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top