Έστειλε τα παιδιά στον Λάτσιο κι απολαμβάνει τον... Ματέο η Μενεγάκη!

Πώς επηρέασε τις διακοπές της η δικαστική διαμάχη με τον πρώην

Έστειλε τα παιδιά στον Λάτσιο κι απολαμβάνει τον... Ματέο η Μενεγάκη!

​Με τον έρωτα να… ξεχειλίζει περνά τις τελευταίες μέρες των διακοπών της η Ελένη Μενεγάκη, που έστειλε τα παιδιά στον Γιάννη Λάτσιο κι απολαμβάνει τα Άχλα μόνο με τον Ματέο της! Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν φαίνεται να πτοείται από την δικαστική διαμάχη με τον πρώην της.

Λίγο πριν η παρουσιάστρια επιστρέψει στην Αθήνα, περνά χρόνο με τον έρωτά της μόνο, καθώς ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια παραθερίζουν με τον μπαμπά τους και την θεία Αγλαΐα στο Ξυλόκαστρο.

ελενη1 (435x800).jpg

Την ίδια ώρα, η μαμά Ελένη -φορώντας την καπελαδούρα της μέχρι κάτω χαμηλά στη μύτη, αλλά και το ροζουλί παρεό που έχει γίνει σήμα κατατεθέν δύο Καλοκαίρια τώρα- «αράζει» με τον Ματέο σ��α σκιερά βράχια στα Άχλα και ζουν τον έρωτά τους στο ίδιο σημείο όπου «φούντωσε» πριν από πέντε χρόνια…

ελενη2 (800x525).jpg

Μάλιστα, οι εις βάρος της εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο δεν φαίνεται να επηρεάζουν την παρουσιάστρια: τόσο εκείνη, όσο και ο Γιάννης Λάτσιος, έχουν αποφασίσει να μην μεταφέρουν στο σπίτι όσα συμβαίνουν στις αίθουσες των δικαστηρίων, προκειμένου να μην επηρεάζονται τα τρία παιδιά τους.

ελενη3 (627x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top