BINTEO - ΦΡΙΚΗ: αποκεφάλισαν δημοσιογράφο ως… μήνυμα στον Ομπάμα!

Νεκρός από τζιχαντιστές ο Τζέιμς Φόλεϊ που είχε απαχθεί το 2012

BINTEO - ΦΡΙΚΗ: αποκεφάλισαν δημοσιογράφο ως… μήνυμα στον Ομπάμα!

Ανατριχίλα σε όλο τον κόσμο προκαλεί το βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ, που είχε απαχθεί πριν από δύο χρόνια ενώ έκανε ρεπορτάζ στη Συρία, το οποίο «ανέβασαν» στο Ίντερνετ οι τζιχαντιστές!

Υπό τον τίτλο «Ένα Μήνυμα Στην Αμερική», οι τζιχανιστές δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το φρικιαστικό βίντεο ως απάντηση στην απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα για αεροπορικές επιδρομές.

Ντυμένος στα πορτοκαλί, ο Φόλεϊ ακούγεται να λέει: «καλώ τους φίλους μου, τα μέλη της οικογένειάς μου και τους αγαπημένους μου να υψώσουν το ανάστημά τους ενάντια στους πραγματικούς μου δολοφόνους: την κυβέρνηση των ΗΠΑ». Μετά την δήλωση, καθ’ υπαγόρευση των τζιχαντιστών, ένας μαυροφορεμένος άνδρας που βρίσκεται δίπλα του, του κόβει το κεφάλι με μαχαίρι

foley-still.jpg

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση για την αυθεντικότητα του βίντεο, ενώ η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κέιτλιν Χέιντεν, δήλωσε: «έχουμε δει ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει τη δολοφονία του Αμερικανού πολίτη Τζέιμς Φόλεϊ από το Ισλαμικό Κράτος. Οι υπηρεσίες πληροφοριών επιχειρούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα να καθορίσουν την αυθεντικότητά του. Εάν είναι γνήσιο, είμαστε συγκλονισμένοι από την άγρια δολοφονία ενός αθώου Αμερικανού δημοσιογράφου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».

isis.jpg

«Ποτέ δεν ήμασταν πιο υπερήφανοι για τον γιο μας! Έδωσε τη ζωή του προσπαθώντας να εκθέσει τον κόσμο τα δεινά του λαού της Συρίας. Παρακαλούμε θερμά τους απαγωγείς να σώσουν τις ζωές των υπόλοιπων ομήρων. Όπως και ο Tζιμ, είναι αθώοι. Δεν έχουν καμία σχέση με την αμερικάνικη πολιτική στο Ιράκ, τη Συρία ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο», ήταν το μήνυμα της μητέρας του δημοσιογράφου, σε ιστοσελίδα που έχει φτιαχτεί μετά την εξαφάνισή του.

foley2.jpg

Λίγο αργότερα, οι ��ξτρεμιστές τζιχαντιστές δημοσιοποίησαν νέο βίντεο, στο οποίο ισχυρίζονται ότι κρατούν όμηρο ακόμη έναν Αμερικανό δημοσιογράφο, τον Στίβεν Σότλεφ και αναφέρουν ότι η ζωή του εξαρτάται από την επόμενη κίνηση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top