Σέξι πρωταγωνιστής έμενε σε… βανάκι με τον Σκούμπι Ντου!

Αποκάλυψε στο Facebook το άγνωστο παρελθόν του

Σέξι πρωταγωνιστής έμενε σε… βανάκι με τον Σκούμπι Ντου!

​Μπορεί να κόβει την ανάσα με το καλλίγραμμο κορμί του και να θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood, ωστόσο, ο Κρις Πρατ υπήρξε άστεγος και, μάλιστα, αποκάλυψε πως έμενε σε βανάκι με… τον Σκούμπι Ντου!

Μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο 35χρονος ηθοποιός έδειξε σε όλους το μέρος όπου έμενε πριν καν γίνει γνωστός. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρήκα αυτή τη φωτογραφία! Αυτό είναι το βαν στο οποίο έμενα!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου ο ίδιος ποζάρει, πραγματικά αγνώριστος, δίπλα στο βαν με τον σκύλο του γνωστού καρτούν.

article-0-2098AF9F00000578-369_634x475.jpg

Ο πρωταγωνιστής του «Moneyball», που είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται μετά την συμμετοχή του στο «Guardians Of The Galaxy», έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν πως παράτησε το κολέγιο στα 17 και πήρε εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Μάουι. «Η Χαβάη είναι ένα υπέροχο μέρος αν είσαι άστεγος… Κοιμόμουν σε παραλίες, κάτι εντελώς διαφορετικό από το να μένω σε δρόμους του Σικάγο και να τρώω σκουπίδια από τους κάδους. Έπινα και κάπνιζα και δούλευα 15 – 20 ώρες την εβδομάδα, ίσα ίσα για να καλύπτω τα έξοδα του φαγητού», έχει δηλώσει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top