«Ράκος» η Ζαρίφη μετά το θάνατο του πατέρα της – Δείτε την ΦΩΤΟ που ανέβασε

πρώτη ανάρτηση: 17-08-2014, 23:39

«Ράκος»  η Ζαρίφη μετά το θάνατο του πατέρα της – Δείτε την ΦΩΤΟ που ανέβασε

Μπορεί για πολλούς συναδέλφους της το φετινό καλοκαίρι να είχε παραλίες, διασκέδαση, στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για την Κατερίνα Ζαρίφη ωστόσο είχε πολύ θλίψη και στεναχώρια, καθώς τον Ιούλιο έφυγε από την ζωή ο πατέρας της αφού έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Οι πληγές για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια είναι ακόμη ανοιχτές και η απώλεια του αγαπημένου της πατέρα είναι ιδιαίτερα έντονη. Αυτό μαρτυρούν η φωτογραφία και τα σχόλια που ανέβασε στο Instagram η στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη.

Εντελώς άβαφη, με μάτια υγρά και συνάμα μελαγχολικά και χωρίς το χαμόγελο που μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, η Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται ότι δεν έχει συνέλθει ακόμη από το άσχημο γεγονός που χτύπησε την οικογένεια της.

katerina.jpg

Παραφράζοντας μάλιστα το τραγούδι του Μανώλη Φάμελου, ένα «Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι» η παρουσιάστρια σχολίασε «Ένα μεγάλο σκοτεινό καλοκαίρι».

Άμεση ήταν η αντίδραση των φίλων της στο Instagram, οι οποίοι έσπευσαν να της δώσουν δύναμη και κουράγιο, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους στο πρόσωπο της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top