Θέμης Μάλλης: Παρελθόν το Star- Είπε «αντίο» μέσω… Facebook!

Έπειτα από 14 χρόνια

Θέμης Μάλλης: Παρελθόν το Star- Είπε «αντίο» μέσω… Facebook!

​Mετά από 14 χρόνια επαγγελματικής πορείας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο δημοσιογράφος Θέμης Μάλλης αποχώρησε από το κανάλι της Κηφισιάς.

Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη», ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με μια συγκινητική ανάρτηση, στην οποία μίλησε με τα καλύτερα για τους συνεργάτες- συναδέλφους του.

10479723_534524146659650_6590058594992326792_n.jpg
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μετά από 14 χρόνια, έκλεισε σήμερα ένας «κύκλος»... Κι είναι δύσκολο και ταυτόχρονα περίεργο να θέλεις μέσα σε λίγες λέξεις, να κλείσεις συναισθήματα, γεγονότα και αναμνήσεις μιας τόσο σημαντικής σχέσης, δεκατεσσάρων ολόκληρων χρόνων! Γιατί στη δική μου τη «δουλειά», που είναι κάτι παραπάνω από επάγγελμα, μια σχέση τέτοιας διάρκειας και με τόσες συγκινήσεις, μόνο στο στενό όριο ενός επαγγελματικού πλαισίου δεν μπαίνει. Εδώ και λίγες ώρες, το Star αποτελεί παρελθόν, τουλάχιστον για την καθημερινότητά μου. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια μοιράστηκα την καθημερινότητά μου, θα γίνουν «παρελθόν». Άλλωστε μαζί τους, στο Star, έζησα μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Είπαμε, αυτή η «δουλειά», είναι πολλά παραπάνω. Και όσα μου έδωσε το Star ήταν πολλά παραπάνω... Σας ευχαριστώ όλους! Ξέρω ότι φεύγω από μια παρέα φίλων και καλών συναδέλφων. Κι αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο, το μεγαλύτερο και το πιο ανεκτίμητο κέρδος. Καλή συνέχεια σε όσους «αφήνω» στο υπέροχο κτίριο της οδού Βιλτανιώτη στην Κάτω Κηφισιά. Ελπίζω ότι, όχι μόνο οι ευχές σας, αλλά και η ουσιαστική σας στήριξη, θα με βοηθήσουν σε όσα καινούργια ετοιμάζω...».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top