Μία «Αμείλικτη Καταδίωξη» απόψε το βράδυ στο Star!

Πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή μας σε μία νύχτα; Η απάντηση στις 22:00!

Μία «Αμείλικτη Καταδίωξη» απόψε το βράδυ στο Star!

​Μια νύχτα φαινομενικά σαν τις άλλες θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της Μαρία Μπέλο, που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Αμείλικτη Καταδίωξη», την οποία προβάλλει απόψε, στις 22:00, το Star!

Η Λορέιν είναι μία χωρισμένη μητέρα με έναν οκτάχρονο γιό, τον Τσαντ και μοναδικό εισόδημα την πενιχρή διατροφή από τον πρώην άντρα της, ο οποίος την πιέζει αφόρητα για την κηδεμονία του μικρού. Καθώς επιστρέφουν σπίτι τους, μία στάση σε ένα βενζινάδικο για να πάρουν έτοιμο φαγητό, φέρνει στη ζωή τους τα πάνω κάτω.

Ένας ληστής τραπεζών, ο Ρόι, θα απαγάγει εκείνη και το γιό της με σκοπό να τον οδηγήσουν μέχρι τα σύνορα για να περάσει στο Μεξικό όπου θα είναι ασφαλής. Οι άνθρωποι όμως αλλάζουν όταν βρεθούν σε κίνδυνο, γίνονται σκληρότεροι και ειδικά όταν απειλείται το παιδί μίας μάνας. Ο Ρόι είναι έτοιμος να το μάθει αυτό από πρώτο χέρι…

Το καθηλωτικό θρίλερ σκηνοθετεί ο Τζον Μπονίτο, με τους Μαρία Μπέλο, Στίβεν Ντορφ, Κόνορ Χιλ, Ρόμπερτ Πίτερς, Μάικλ Αράτα, Γκάρι Γκραμπς, Τιμ Γκρίφιν και Κάθριν Ντεντ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top