Ποιά πρωταγωνίστρια τηλεοπτικής σειράς πήρε 85.000 ευρώ ανά επεισόδιο;

Αμοιβές που... ζαλίζουν!

​Αστρονομικές είναι οι αμοιβές των Τούρκων ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, πολλές από τις οποίες παίζονται και σ��ην χώρα μας με ιδιαίτερη επιτυχία. Τα ποσά που παίρνουν ανά επεισόδιο είναι μυθικά και, σε σχέση με τα σημερινά ελληνικά δεδομένα, μοιάζουν εξωπραγματικά!

Ο Eρκάν Πετεκανιά, που μας συστήθηκε από την δραματική σειρά του Star «Προδοσία» ως Αλί, αμείβεται για κάθε επεισόδιο με το πόσο των 30.000 ευρώ! Την ίδια ώρα, η Γιλντίζ Τσαγκρί Ατικσόι, η Μπερίν από την «Προδοσία», μετά από κάθε επεισόδιο ανεβάζει το κασέ της κατά 25.000 ευρώ, κλέβοντας, παράλληλα, τις εντυπώσεις με το ταλέντο της.

Κάθε επεισόδιο και 60.000 ευρώ είναι η αμοιβή του Χαλίτ Εργκέντς για να υποδυθεί τον Σουλεϊμάν, ενώ με την… μεγαλοπρέπειά του ζήτησε και πήρε αύξηση 10.000 ευρώ στον τέταρτο κύκλο της σειράς!

Για Σουλτάνος, πάντως, λίγα παίρνει: η τηλεοπτική Φατμαγκιούλ, κατά κόσμον Μπερέν Σαάτ, πήρε 85.000 το επεισόδιο, ενώ στην σειρά «Πειρασμός», μέσω της οποίας συστήθηκε στο κοινό, η αμοιβή της ήταν 30.000 ευρώ.

Μέσα σε μια νύχτα έγινε πρώτο όνομα στην Τουρκία η Μεριέμ Ουζερλί, ή αλλιώς Χουρέμ, βάζοντας στην τσέπη 35.000 ανά επεισόδιο. Μάλιστα, η ίδια φέρεται να ζήτησε αύξηση και όταν της αρνήθηκαν… η συνεργασία της με τον «Σουλεϊμάν» τερματίστηκε!

Για το τέλος σας αφήσαμε τον γόη Εζέλ: 45.000 ευρώ ανά επεισόδιο πήρε ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, ο οποίος ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του. Τόσο κατακόρυφα που αμείφθηκε με… 80.000 ευρώ για το διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρείας ποτών!

Δείτε το ρεπορτάζ του δελτίου του Star με τις αμοιβές των Τούρκων πρωταγωνιστών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top