Nαταλία Γερμανού: «νόμιζα ότι με τον Μάνο θα ήταν μία ιστορία μικρής διάρκειας»

Τι λέει για τον ένα χρόνο σχέσης με τον νεαρό ηθοποιό

Nαταλία Γερμανού: «νόμιζα ότι με τον Μάνο θα ήταν μία ιστορία μικρής διάρκειας»

​Ένα χρόνο σχέσης «κλείνουν» η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου και ούτε η ίδια η παρουσιάστρια δεν το πιστεύει! Μάλιστα, σε συνέντευξή της εξομολογείται πως νόμιζε ότι η σχέση αυτή θα είναι μικρής διάρκειας, όμως, ο νεαρός ηθοποιός, που δηλώνει δημόσια πως είναι ερωτευμένος, την έκανε να αλλάξει γνώμη!

«Στην αρχή δεν τον ήξερα και ήμουν αρκετά επιφυλακτική. Πίστευα ότι θα ήταν μία ιστορία με μικρή διάρκεια. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ανέτρεψε άρδην την αρχική μου άποψη και μου άλλαξε γνώμη. Με κέρδισε γρήγορα και άμεσα. Ειλικρινά σου μιλάω, δεν με κέρδισε μόνο με την ομορφιά του. Σαφώς και η πρώτη εντύπωση είναι η εξωτερική εμφάνιση και ο Μάνος είναι από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα, κατά τη γνώμη μου. Το πιστεύω ακράδαντα! Τον καμαρώνω και τον θαυμάζω. Αλλά η ομορφιά, είναι το πρώτο πράγμα που απομυθοποιείται σε μία σχέση και το πρώτο πράγμα που βαριέσαι. Στον Μάνο ερωτεύτηκα και αγάπησα άλλα πράγματα. Το χιούμορ του, που με κάνει να γελάω ασταμάτητα, τις ευαισθησίες του, την τρυφερότητά του και μπορώ να σου πω, ότι τον έχω αγαπήσει πραγματικά», λέει στο κυπριακό περιοδικό «Down Town» η Ναταλία.

Η 49χρονη παρουσιάστρια δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι ζει τον έρωτα, αλλά και να αποκαλύψει και… τις διαφωνίες που έχει με τον 27χρονο καλό της: «τον εκνευρίζω όταν με πιάνουν οι ανασφάλειές μου. Εκεί γίνεται τρελός και νομίζω πως θέλει να με δείρει! Δεν κουράζεται ποτέ να με τονώνει, να με στηρίζει και να μου λέει “πότε θα καταλάβεις τι αξίζεις;”, “πότε θα καταλάβεις τα ταλέντα σου;“. Μου φωνάζει για να με ξυπνήσει, αλλά τσακωνόμαστε όταν αρχίζω εγώ και λέω “τι θα κάνω με αυτό, με εκείνο, με το άλλο…”. Εκεί γίνεται Τούρκος! Είναι πολύ προστατευτικός. Είναι αστείο να του ρίχνω τόσα χρόνια στο κεφάλι και αυτός να διοχετεύει όλη την προστατευτικότητά του σε εμένα».

Την ίδια ώρα, ο νεαρός ηθοποιός δηλώνει στο περιοδικό «Hello» ότι είναι ήρεμος και... ερωτευμένος. «Η Ναταλία με έχει κάνει καλύτερο σε ό,τι αφορά τη σχέση μας. Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της, να μιλάμε ατελείωτες ώρες! Είναι ωραίο να μιλάς σε μια σχέση, να μην βαριέσαι, αλλά και να τσακώνεσαι κιόλας! Όλα μες στο πρόγραμμα είναι», συμπληρώνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top