Ευαγγελία Αραβανή: «Ο Ηλίας θέλω να μου προσφέρει γονατιστός το δαχτυλίδι»

Η παρουσιάστρια μιλάει για την σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή

Ευαγγελία Αραβανή: «Ο Ηλίας θέλω να μου προσφέρει γονατιστός το δαχτυλίδι»

​Η Ευαγγελία Αραβάνη, έδωσε μια συνέντευξη και μιλάει για τα επαγγελματικά της όνειρα, για τον έρωτα που ζει με τον τραγουδιστή, Ηλία Βρεττό αλλά και για το ενδεχόμενο του γάμου.

Η λαμπερή παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της, στο κανάλι της Μεσογείων, «Golden Barista», δηλώνει έτοιμη να αποκτήσει έναν πιο βασικό ρόλο σε μια εκπομπή, αρκεί να πλαισιώνεται από μια καλή ομάδα.

230314205012_2373.jpg
«Αυτή τη στιγμή στις εκπομπές κανείς δεν είναι μόνος του. Πλαισιώνεται από μεγάλες ομάδες. Δεν θα έλεγα όχι στο να έχω έναν πιο βασικό ρόλο σε μια εκπομπή, με μια καλή ομάδα. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά ποτέ δεν ήμουν ανταγωνιστική. Πάντα μου άρεσε να είμαι μέλος σε μια ομάδα και νομίζω πως αν θέλεις να βγει ένα σωστό αποτέλεσμα, η ομαδικότητα είναι σπουδαίο πράγμα

Ο έρωτας και η σχέση της με τον Ηλία Βρεττό…

Πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή επίσημη εμφάνιση, έπειτα από 1,5 χρόνο που είναι μαζί.

aravani-vrettos-3.jpg
Η Ευαγγελία λεει πως από την στιγμή που κυκλοφορούσαν φωτογραφίες και όλοι ήξεραν για την σχέση τους θα ήταν αστείο να πάνε σε ένα πάρτι, στο οποίο ήταν καλεσμένοι και οι δύο, χωριστά.

Προσθέτοντας : «Κολακεύομαι όταν διαβάζω ωραία σχόλια από τον σύντροφό μου (σε διάφορες συνεντεύξεις). Όπως πιστεύω και εκείνος έτσι νιώθει όταν μιλάω εγώ για αυτόν.»

Στην ερώτηση αν ο τραγουδιστής είναι ο πρίγκιπας της, η παρουσιάστρια δηλώνει ότι δεν ανήκει στα κορίτσια αυτής της κατηγορίας, αν και ο Ηλίας είναι ο άνθρωπός της.

aravani-vretos-kom.jpg
Δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο του γάμου, αρκεί ο σύντροφός της, να της έκανε την παραδοσιακή πρόταση γάμου, δηλαδή γονατιστός με το μονόπετρο στα χέρια του.

«Ο Ηλίας σκέφτεται πρωτότυπα, αλλά εγώ θα ήθελα το κλασικό. Ναι, να γονατίσει, ας πούμε και να μου προσφέρει το δαχτυλίδι.»

Σημειώνεται ότι η παρουσιάστρια, παραδέχτηκε ότι έχουν γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου, ενώ εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας της είναι η πρώτη φορά που γνωρίζει κάποια σχέση της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top