Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μοίρασε "ευχαριστώ" για... είκοσι λεπτά και έβαλε τα κλάματα!

Αυλαία έριξε το "Μες στην καλή Χαρά"

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μοίρασε "ευχαριστώ" για... είκοσι λεπτά και έβαλε τα κλάματα!

Aυλαία έριξε την Κυριακή το «Μες στην Καλή Χαρά» και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραμέρισε την Κατερίνα Καραβάτου και...έβγαλε λόγο, ευχαριστώντας τους πάντες, το κανάλι για την ευκαιρία που της έδωσε, τη Ναταλία Γερμανού με την οποία πλέον είναι φίλες, ακόμα και το… σκύλο της!

Κρατώντας σημειώσεις άρχισε να κάνει έναν μαραθώνιο αποχαιρετισμό ενώ κάποια στιγμή την ώρα που ευχαριστούσε την αρχισυντάκτριά της, Ζήνα Κουτσελίνη έβαλε τα κλάματα!

"Λοιπόν παρ' ότι είναι μία η ώρα, εμείς θα αφήσουμε την υπόλοιπη ώρα να γλεντήσουμε και τώρα θα σας πούμε δυο πράγματα. Εμείς πρέπει να ευχαριστήσουμε πολλούς ανθρώπους και αυτή είναι η στιγμή τους, γιατί εντάξει μπορεί να βλέπετε εμάς τους τέσσερις, αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι άνθρωποι, δεκάδες θα έλεγα. Για μένα ήταν μία χρονιά που κολύμπησα στα βαθιά θα έλεγα, είχα πολύ άγχος αλλά νομίζω οι στιγμές που έχω να θυμάμαι ήταν πάρα πολύ δυνατές και έντονες. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για μένα. Πριν ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου μπροστά στην κάμερα, θα ήθελα να μιλήσω για τους υπόλοιπους τους αφανείς ήρωες. Έχω κάνει τις σημειώσεις μου γιατί εντάξει είναι και λίγο δύσκολα τα πράγματα, τα έχουμε πιει, είναι ένα γλέντι και θα μου επιτρέψετε" είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top