Η χοντράδα της Καινούργιου για την Γερμανού! ΔΕΙΤΕ τι είπε on air από… «αυθορμητισμό»

Από γενεές δεκατέσσερις την πέρ��σαν τη Ναταλία

Η χοντράδα της Καινούργιου για την Γερμανού! ΔΕΙΤΕ τι είπε on air από… «αυθορμητισμό»

​Συμβουλή προς Κατερίνα Καινούργιου: Κατερίνα μου τώρα που πήρες εκπομπή μήπως να μην είσαι τόσο… «αυθόρμητη»;

Βλέπετε το κορίτσι ανοίγει το στόμα της και όποιον πάρει ο Χάρος. Έτσι έκανε και σήμερα καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Την ώρα λοιπόν που σχολίαζαν στιλιστικά την εμφάνιση της Ναταλίας Γερμανού στο χθεσινό πάρτι του «Μες την Καλή Χαρά», η Κατερίνα Καινούργιου άρχισε να λέει:

«Ναταλία μου σ΄αγαπάω, αλλά να κάνω μια ερώτηση; Αυτό το σκουλαρίκι το είχες από το πρωί;» τονίζοντας πως δεν ταίριαζε με το φόρεμα και την όλη της εμφάνιση.

Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος, όταν ο Παύλος Σταματόπουλος άρχισε να λέει πως η Γερμανού στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της έχει κολλήσει το «baby on board», με την Καινούργιου να πετά την ατάκα-όλα τα λεφτά:

«Για το Μάνο!» εννοώντας τον πολλά χρόνια νεότερο αγαπημένο της!

Γέλια και αμηχανία απλώθηκαν στο «Happy Day», με την Κατερίνα να μην καταλαβαίνει τι έχει πει, και τους υπόλοιπους να αναφέρονται στον… αυθορμητισμό της.

Φανταστείτε δηλαδή και να μην την αγαπούσε τη Ναταλία τι θα έλεγε!

Πάντως δεν είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που το κάνει αυτό. Πριν λίγες εβδομάδες απο αυθορμητισμό και πάλι, είχε βγει και είχε δηλώσει ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι στο "Δέστε τους" από τη νέα σεζόν, πριν καν το ανακοινώσει ο ίδιος!

Εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου, να σημειώσουμε πως όλοι στη σημερινή εκπομπή είχαν ένα... "καλό" λόγο για τη Ναταλία, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει πως το άσπρο κοκκάλινο γυαλί της Ναταλίας δεν ταίριαζε καθόλου με το κολιέ και τα σκουλαρίκια της, και τον Παύλο Σταματόπουλο να συμπληρώνει πως η Γερμανού... όλη μέρα κάθεται και δεν κάνει τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top