Κωστόπουλος: «Η Τζένη δεν είναι ανεκτική μαζί μου»-Μπαλατσινού: «Εξαντλήθηκε η υπομονή μου»

ΔΕΙΤΕ τι είχαν πει στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τους κοινή συνέντευξη

Κωστόπουλος: «Η Τζένη δεν είναι ανεκτική μαζί μου»-Μπαλατσινού: «Εξαντλήθηκε η υπομονή μου»

​Μπορεί Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος να ζούσαν χωριστά χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί την κρίση που περνούσε ο γάμος τους, αλλά το ζευγάρι μέσω δηλώσεων και συνεντεύξεών του, άφηνε να εννοηθεί πως…κάτι συμβαίνει στο γάμο του.

Γιατί μπορεί όλο αυτό το διάστημα τόσο μέσω του πρωινού όσο και σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους να έδειχναν μες τα μέλια, αλλά κανείς δεν ήξερε στην πραγματικότητα τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους.

Στην τελευταία τους κοινή συνέντευξη, το είχαν αφήσει ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

7320_TZENI_MPALATSINOY_PETROS_KOSTOPOYLOS_342014.jpg

Μιλώντας στον Γιώργο Σατσίδη, ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε εκφράσει το παράπονό του για τη σύζυγό του, λέγοντας:

«Στο τέλος της ζωής, τώρα μεγαλώνοντας, το πρόβλημά μας δεν είναι η καριέρα. Αν η Τζένη έχει συμβάλλει και έχει συμβάλλει τα μέγιστα, είναι σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι που είναι και το ουσιαστικό κομμάτι της ζωής. Μου έδωσε μια ωραία ζωή. Είναι ένας πολύ κατανοητικός και συζητήσιμος άνθρωπος με όλους εκτός από μένα. Με μένα δεν είναι το ίδιο ανεκτική, αλλά πολύ λιγότερο! Με κρίνει πολύ αυστηρά. Θα ήθελα να με δει λίγο ως χαζούλη άντρα και να με κρίνει λιγότερο αυστηρά».

Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού που όλη εκείνη την ώρα τον άκουγε από δίπλα με χαμόγελο όλο νόημα, ήταν… «όλα τα λεφτά»:

«Έχει εξαντληθεί η υπομονή μου!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top