Στο STAR ο φωτορεπόρτερ που ξυλοκοπήθηκε από μέλη της Χ.Α

Τι λέει ο Γιάννης Κέμμος για την επίθεση που δέχτηκε;

Στο STAR ο φωτορεπόρτερ που ξυλοκοπήθηκε από μέλη της Χ.Α

​Δυο φωτορεπόρτερ ξυλοκοπήθηκαν, όπως υποστηρίζουν, από μέλη της Χρυσής Αυγής, που προχθές βρίσκονταν έξω από το Εφετείο την ώρα της μεταφοράς του Νίκου Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών του κόμματος, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθούν.

Ο πρόεδρος της ένωσης φωτορεπόρτερ χαρακτηρίζει τα χτυπήματα τους δολοφονικά, καθώς ο ένας φωτορεπόρτερ δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στη μέση του δρόμου και μόλις πρόλαβε να φρενάρει ένα αυτοκίνητο.

«Τρία- τέσσερα άτομα από τους υποστηρικτές μάς πλησίασαν πάνω στο διάζωμα, αρχίζαν να μας προπηλακίζουν, μας χτύπησαν τις μηχανές…Το μόνο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι ξύπνησα μπροστά από ένα αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου της Αλεξάνδρας, ζαλισμένος και προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει γίνει.. Μου είπαν ότι κάποιοι απ΄ αυτούς μου έριξαν δύο γροθιές στο πρόσωπο, έχασα την ισορροπία μου κι όση ώρα ήμουν κάτω, μου έριξαν μια κλωτσιά πάλι στο πρόσωπο» είπε χαρακτηριστικά στο STAR, o φωτορεπόρτερ Γιάννης Κέμμος.

Λίγο πιο κάτω βρισκόταν μια γυναίκα φωτορεπόρτερ, η οποία δέχθηκε μπουνιά στα πλευρά.

Ήδη κλήθηκε ο πρόεδρος των φωτορεπόρτερ από την εισαγγελία για να δώσει κατάθεση, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να κληθούν και οι δυο φωτορεπόρτερ, προκειμένου να δώσουν καταθέσεις και για ασκηθούν διώξεις στα άτομα που τους χτύπησαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top